Viac ako  4 000  receptov

Nové komentáre

Radiť: najnovšie na začiatku   najnovšie na konci  

1   2   3   4   5  

teď jsem dělala palačinky jsou výborný smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

recept: Kokosové guľky - TOP
vložené: 19. 12. 2018 19:53:02   nahlásiť

Ďakujem za recept. Naozaj sú vynikajúce.

recept: Knedlíkový sendvič
autor: tejaja
vložené: 10. 12. 2018 19:46:15   nahlásiť

Franta Knedlík:Ďakujem, som rada, že chutilo. smajlik

recept: Zeleninová štrúdľa
autor: tejaja
vložené: 10. 12. 2018 19:42:27   nahlásiť

Lulu: Ďakujem, skús to urobiť, je to fakt dobré. smajlik

recept: Zeleninová štrúdľa
autor: Lulu (neregistrovaný/á)
vložené: 10. 12. 2018 10:12:01   nahlásiť

smajlikMňam, vyzerá to chutne smajlik

recept: Fantastické rezne (Fantastické řízky)
autor: Andy (neregistrovaný/á)
vložené: 18. 11. 2018 11:07:49   nahlásiť

Delam podobně jen dávám sojovku a worchestr a horcici místo majóky..a moooc česneku :) jsou výborné a děláme opravdu často ;)

recept: Knedlíkový sendvič
autor: Franta Knedlík (neregistrovaný/á)
vložené: 08. 11. 2018 00:38:36   nahlásiť

Tento recept byl velmi výborný, s rodinou jsme si na tom pochutnali smajlik

recept: Bramboráčky / Harulky, zemiakove placky
autor: Jozef (neregistrovaný/á)
vložené: 31. 10. 2018 04:22:47   nahlásiť

A ja kmín nedávam, ale rascu áno. Potom sú tie placky síce o bohemizmy chudobnejšie, ale chuťovo rovnako dobréwww.toprecepty.sk

recept: Cícer na indický spôsob
autor: Lucia (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 10. 2018 10:27:21   nahlásiť

Vcera som navarila, este som pridala kokosove mlieko, vynikajuca chut. mnam

recept: GIGA čalamáda
autor: Jan (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 10. 2018 01:51:07   nahlásiť

Nemala by tam byt aj sol?

recept: Hus pečená v pomalom hrnci
autor: Silvia (neregistrovaný/á)
vložené: 15. 10. 2018 12:31:06   nahlásiť

petr: V pomalom hrnci nie sú teploty, je tam len rýchlejší a pomalší stupeň. A táto húska sa piekla na rýchlejšom smajlik

recept: Lečo ako polotovar
autor: tejaja
vložené: 03. 08. 2018 21:18:15   nahlásiť

Jana13: Ja dávam presne tak, ako píšem v recepte. Žiadna cibuľa, tú pripravím čerstvú, má to inú chuť ako sterilizovaná.

recept: Lečo ako polotovar
autor: Jana13 (neregistrovaný/á)
vložené: 03. 08. 2018 11:33:39   nahlásiť

Tento víkend chcem ísť konečne na zavarane leco po domácky. smajlik
Dávate všetci aj cibulu tak, ako tu: http://www.foodfest.sk/zavarane-leco/
Či predsa aj cibuľku?

recept: Drobné ovocie vo vlastnej šťave
autor: tejaja
vložené: 08. 07. 2018 18:38:16   nahlásiť

jana :Janka, z josty odrežtre len tú tenkú stopku, na ktorej visí. Tie chĺpky na konci môžete nechať, sú mäkké, nevadia, nie sú ako pri egrešoch. Oni sa vám pri sterilizovaní akoby rozdusili. Rovnako ich môžete nechávať pri jedení aj pri koláčoch.smajlik

recept: Drobné ovocie vo vlastnej šťave
autor: jana (neregistrovaný/á)
vložené: 08. 07. 2018 16:00:50   nahlásiť

dobry den, prosim vas z josty treba odstranit tie chlpky na konci? alebo mozu ist aj tie, lebo je to dost pracne ocistit, dakujem jana


1   2   3   4   5  



Nové komentáre     receptov     fotoalb    

Copyright © 2008 - 2019 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz