Viac ako  4 000  receptov

Nové komentáre

Radiť: najnovšie na začiatku   najnovšie na konci  

1   2   3   4   5  

recept: Pečený zajac ( králik ) marinovaný v cibuľovej košieľke
autor: Vierka (neregistrovaný/á)
vložené: 25. 01. 2021 17:28:01   nahlásiť

https://topden.sk/5-najvacsich-vlkov-na-svete/
Paradny recept odporúčam

recept: Dietne rozmarínové kuracie prsia so šalátom
autor: petrajesvetra
vložené: 13. 01. 2021 14:43:20   nahlásiť

vďaka za ten výpočet kalórií, to sa hodí
smajlik
petrajesvetra@centrum.sk

recept: Pekelne dobrá krkovička
autor: petrajesvetra
vložené: 13. 01. 2021 11:54:35   nahlásiť

hmmm, toto zní velmi chutně!

petrajesvetra@centrum.sksmajlik

recept: Placerka
autor: petrajesvetra
vložené: 13. 01. 2021 11:53:54   nahlásiť

škoda, že je recept bez fotky

recept: Bravcove medailonky z panenky s bazalkovou omackou
autor: Sia (neregistrovaný/á)
vložené: 04. 01. 2021 18:37:37   nahlásiť

Počúvajte kuchárky.. a co robíte z výpekom z mäsa..?.. ak mi niektorá napíšete, že ho umiete z panvice, vyskočím z okna smajlik.. ..vsetky vaše recepty sú ok... ale skúste tie vaše omáčky zakladať na výpeku.. Lebo najviac chuti je tam..

recept: Halászlé - maďarska rybacia polievka
autor: tejaja
vložené: 28. 12. 2020 10:18:17   nahlásiť

ibc:Skúste sa nabudúce vyjadrovať slušne. Váš komentár bol zmazaný.

recept: Halušky s vajcom
autor: Cachopo (neregistrovaný/á)
vložené: 11. 12. 2020 07:29:53   nahlásiť

Rešpektujem Váš komentár ku receptu, ale aký súvis majú Halušky s vajcom s jarou, tak to mi pripadá absolútny nedostatok rešpektu k čitateľovi. Múka je celý rok, vajcia sú celý rok a voda tiež.
Takže to by ste mala vymazať, lebo to vyvoláva dojem, že ste si pomýlila kuchyňu s predpoveďou počasia.
Recept samozrejme nie je objavenie Ameriky. Existuje určite niekoľko storočí.

recept: Tvarohova plnka, ktora sa nerozteka
autor: tejaja
vložené: 28. 09. 2020 09:06:15   nahlásiť

Ildi: Pravdaže, a podľa mňa lepšie. smajlik

Marek:A prečo nie? Nie každý olej je používaný len v studenej kuchyni. Existuje predsa aj olivový olej, ktorý je určený na varenie. Extra panenský použijeme v studenej kuchyni, ten na varenie v teplej kuchyni.smajlik

recept: Lečo ako polotovar
autor: Galilea (neregistrovaný/á)
vložené: 25. 08. 2020 18:41:57   nahlásiť

smajlik

recept: Bravčové mäso s paprikou a paradajkami /Vepřové maso s paprikou a rajčaty
autor: Marek (neregistrovaný/á)
vložené: 22. 08. 2020 11:17:26   nahlásiť

proč olivový olej??smajlik

recept: Ovarová zabíjačková polievka bez zabíjačky
autor: Lubo (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 06. 2020 15:13:58   nahlásiť

výborný recept. presne toto som hľadal. vďaka

recept: Tvarohova plnka, ktora sa nerozteka
autor: Ildi (neregistrovaný/á)
vložené: 06. 06. 2020 16:43:33   nahlásiť

smajlikhttps://www.toprecepty.sk/recept/2760-tvarohova-pl...Zdravím keby som tam dala zlatý klas bolo by to tiež také husté?

recept: Parené buchty na dva spôsoby
autor: alpia (neregistrovaný/á)
vložené: 27. 05. 2020 00:27:18   nahlásiť

Perfektní, ten recept jsem dlouho hledala! díky!

recept: Tvarohova plnka, ktora sa nerozteka
autor: Zdena (neregistrovaný/á)
vložené: 20. 05. 2020 14:59:47   nahlásiť

Maja:ja to robím tiež tak,pridávam želatinu v prášku a s vysledkom som spokojna!


1   2   3   4   5  



Nové komentáre     receptov     fotoalb    

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz