Viac ako  4 000  receptov

Nové komentáre

Radiť: najnovšie na začiatku   najnovšie na konci  

1   2   3   4   5  

recept: Drobné ovocie vo vlastnej šťave
autor: tejaja
vložené: 08. 07. 2018 18:38:16   nahlásiť

jana :Janka, z josty odrežtre len tú tenkú stopku, na ktorej visí. Tie chĺpky na konci môžete nechať, sú mäkké, nevadia, nie sú ako pri egrešoch. Oni sa vám pri sterilizovaní akoby rozdusili. Rovnako ich môžete nechávať pri jedení aj pri koláčoch.smajlik

recept: Drobné ovocie vo vlastnej šťave
autor: jana (neregistrovaný/á)
vložené: 08. 07. 2018 16:00:50   nahlásiť

dobry den, prosim vas z josty treba odstranit tie chlpky na konci? alebo mozu ist aj tie, lebo je to dost pracne ocistit, dakujem jana

recept: Uplne uzasna zemlovka
autor: vybusna (neregistrovaný/á)
vložené: 08. 06. 2018 09:18:00   nahlásiť

Petronela : viac o tejto zemlovke plus rozmery pisem na mojom blogu
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=4426

recept: Uplne uzasna zemlovka
autor: Petronela (neregistrovaný/á)
vložené: 07. 06. 2018 09:56:52   nahlásiť

Prosim Vas na aky rozmery plechu to robite.

recept: Laskonky
autor: eva hubova
vložené: 02. 06. 2018 20:10:46   nahlásiť

Zdenka1:já jsem je dala do těsta na koláčky.

recept: Kuřecí placičky
autor: Linzerka
vložené: 02. 06. 2018 17:34:16   nahlásiť

smajlik

recept: Laskonky
autor: Zdenka1
vložené: 01. 06. 2018 17:17:23   nahlásiť

A kam dáme 10 žloutků ?

recept: sedliacky chlieb
autor: clupmi
vložené: 21. 05. 2018 20:37:25   nahlásiť

Také jsem pekl v domácí pekárně. Je to dobrý vynález. Chlebík se ti povedl.smajlik

recept: Pečená krkovice s marinádou
autor: clupmi
vložené: 21. 05. 2018 16:27:59   nahlásiť

Jednoduché a jasnésmajlik Konvenienci také uplatňuji.
www.miric.cz

recept: Špargľa so šampiňónmi a červenými reďkovkami a zelenou petržlenovou vňaťou
autor: pepino (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 05. 2018 18:23:39   nahlásiť

www.toprecepty.skspagetka:biely sa lúpe, pretože je na povrchu ako starý kareláb, drevnatý. Zelený je drahší(Taliánsko) a nemusí sa lúpať a mne osobne sa mi zdá jemnejší

recept: Mexické bravčové z Chiapas
autor: Peter_K (neregistrovaný/á)
vložené: 12. 05. 2018 11:43:47   nahlásiť

https://www.toprecepty.skSuper recept, vrelo odporúčam vyskúšať ????

recept: Obyčajné, klasické rožky
autor: cathleen
vložené: 28. 04. 2018 10:24:00   nahlásiť

Lucia: nene, myslela jsem čerstvé sušené droždí! Nový balíček smajlik

recept: Obyčajné, klasické rožky
autor: Lucia (neregistrovaný/á)
vložené: 27. 04. 2018 20:30:20   nahlásiť

Cathleen- totu v UK nieje. Polske obchody maju stare drozdie a v anglickych ho nedostat. A aknahodou ano tak tak isto vobec nepracuje :( cely ostrov 100 rokov za opicami :(

recept: Obyčajné, klasické rožky
autor: cathleen
vložené: 27. 04. 2018 14:38:14   nahlásiť

Lucia: tady bude podle mě na vině droždí - zkuste koupit zcela čerstvé a udělat z něho smajlik

recept: Obyčajné, klasické rožky
autor: Lucia (neregistrovaný/á)
vložené: 27. 04. 2018 14:15:21   nahlásiť

Cathleen- cesto ani rozky nenakynuli :( cesto som musela nechat niekolko hodin v mise a len trosicku sa nadvihlo ale rozky uz potom vobec nie. Mam uplne novu elektricku ruru tak neviem. Pecie o dost silnejsie nez by mala si myslim. Boli na 205st 10min a vysli dost tmave :( je mi z toho do placu :( tu v anglicku normalne pecivo nedostat. Len ten ich odporny papierovy chleba :(


1   2   3   4   5  



Nové komentáre     receptov     fotoalb    

Copyright © 2008 - 2018 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz