Viac ako  4 000  receptov

Nové komentáre

Radiť: najnovšie na začiatku   najnovšie na konci  

1   2   3   4   5  

recept: Knedlíkový sendvič
autor: Franta Knedlík (neregistrovaný/á)
vložené: 08. 11. 2018 00:38:36   nahlásiť

Tento recept byl velmi výborný, s rodinou jsme si na tom pochutnali smajlik

recept: Bramboráčky / Harulky, zemiakove placky
autor: Jozef (neregistrovaný/á)
vložené: 31. 10. 2018 04:22:47   nahlásiť

A ja kmín nedávam, ale rascu áno. Potom sú tie placky síce o bohemizmy chudobnejšie, ale chuťovo rovnako dobréwww.toprecepty.sk

recept: Cícer na indický spôsob
autor: Lucia (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 10. 2018 10:27:21   nahlásiť

Vcera som navarila, este som pridala kokosove mlieko, vynikajuca chut. mnam

recept: GIGA čalamáda
autor: Jan (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 10. 2018 01:51:07   nahlásiť

Nemala by tam byt aj sol?

recept: Hus pečená v pomalom hrnci
autor: Silvia (neregistrovaný/á)
vložené: 15. 10. 2018 12:31:06   nahlásiť

petr: V pomalom hrnci nie sú teploty, je tam len rýchlejší a pomalší stupeň. A táto húska sa piekla na rýchlejšom smajlik

recept: Lečo ako polotovar
autor: tejaja
vložené: 03. 08. 2018 21:18:15   nahlásiť

Jana13: Ja dávam presne tak, ako píšem v recepte. Žiadna cibuľa, tú pripravím čerstvú, má to inú chuť ako sterilizovaná.

recept: Lečo ako polotovar
autor: Jana13 (neregistrovaný/á)
vložené: 03. 08. 2018 11:33:39   nahlásiť

Tento víkend chcem ísť konečne na zavarane leco po domácky. smajlik
Dávate všetci aj cibulu tak, ako tu: http://www.foodfest.sk/zavarane-leco/
Či predsa aj cibuľku?

recept: Drobné ovocie vo vlastnej šťave
autor: tejaja
vložené: 08. 07. 2018 18:38:16   nahlásiť

jana :Janka, z josty odrežtre len tú tenkú stopku, na ktorej visí. Tie chĺpky na konci môžete nechať, sú mäkké, nevadia, nie sú ako pri egrešoch. Oni sa vám pri sterilizovaní akoby rozdusili. Rovnako ich môžete nechávať pri jedení aj pri koláčoch.smajlik

recept: Drobné ovocie vo vlastnej šťave
autor: jana (neregistrovaný/á)
vložené: 08. 07. 2018 16:00:50   nahlásiť

dobry den, prosim vas z josty treba odstranit tie chlpky na konci? alebo mozu ist aj tie, lebo je to dost pracne ocistit, dakujem jana

recept: Uplne uzasna zemlovka
autor: vybusna (neregistrovaný/á)
vložené: 08. 06. 2018 09:18:00   nahlásiť

Petronela : viac o tejto zemlovke plus rozmery pisem na mojom blogu
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=4426

recept: Uplne uzasna zemlovka
autor: Petronela (neregistrovaný/á)
vložené: 07. 06. 2018 09:56:52   nahlásiť

Prosim Vas na aky rozmery plechu to robite.

recept: Laskonky
autor: eva hubova
vložené: 02. 06. 2018 20:10:46   nahlásiť

Zdenka1:já jsem je dala do těsta na koláčky.

recept: Kuřecí placičky
autor: Linzerka
vložené: 02. 06. 2018 17:34:16   nahlásiť

smajlik

recept: Laskonky
autor: Zdenka1
vložené: 01. 06. 2018 17:17:23   nahlásiť

A kam dáme 10 žloutků ?

recept: sedliacky chlieb
autor: clupmi
vložené: 21. 05. 2018 20:37:25   nahlásiť

Také jsem pekl v domácí pekárně. Je to dobrý vynález. Chlebík se ti povedl.smajlik


1   2   3   4   5  



Nové komentáre     receptov     fotoalb    

Copyright © 2008 - 2018 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz