Viac ako  4 000  receptov

Nové komentáre

Radiť: najnovšie na začiatku   najnovšie na konci  

1   2   3   4   5  

recept: Restovaná pečienka
autor: Milan Ricsin (neregistrovaný/á)
vložené: 25. 02. 2017 14:10:57   nahlásiť

dida:Áno presne tak,žiadna voda,lebo to potom nie je restovaná,ale varená,ako v školskej jedálni.smajlik

recept: Bábovka - výborná, s kyslou smotanou
autor: Boba (neregistrovaný/á)
vložené: 21. 02. 2017 01:09:31   nahlásiť

Babovka ktoru som si neskutocne oblubila a robim ju casto!!

recept: Trvanlivé bryndziaky čo dlho nevydržia
autor: Adriana (neregistrovaný/á)
vložené: 20. 02. 2017 11:43:04   nahlásiť

Prosim vas,a ako sa skladuju,ak chcem,aby mi vydrzali dlhsie?Dat ich do mraznicky,alebo staci do dozy?Treba do dozy nieco vlozit,aby boli makke
?Dakujem ❤smajlik

recept: Makový závin z lístkového cesta
autor: Romana (neregistrovaný/á)
vložené: 19. 02. 2017 22:08:32   nahlásiť

Posledny prispevok bol daaaavno, ale musmim pochvalit. Vynikajuca strudla a plnka nema chybu! Chutne a rychle smajlik

recept: Lokše so slivkovým lekvárom a mandľami
vložené: 14. 02. 2017 15:06:14   nahlásiť

U nás doma se dělaly lokše (bramborové placky) zásadně na sladko s povidly. Jsou vynikající, mohla bych je jíst i k snídani.

recept: Kuracie pečienky na cibuľke
autor: vybusna
vložené: 10. 02. 2017 15:54:12   nahlásiť

JanaK: ja uz bujon vobec nepridavam...prestala som s nim uplne varit, za tie roky som sa uz posunula niekde inde. A vdaka za typ

recept: Kuracie pečienky na cibuľke
autor: JanaK
vložené: 10. 02. 2017 15:50:53   nahlásiť

Vynikajúco chutí, aj keď na začiatku dusenia, ešte pred priliatím vody, pridáte trochu plnotučnej horčice a jemného kečupu. Potom bujón nedávam, privediem do varu, zakryjem a na konci pridám čerstvo zomleté čierne korenie a himalájsku soľ. Je vynikajúca so zemiakmi, s ryžou, ale aj len tak s chlebíkom.

recept: Kelové listy plnené mletým mäsom /Plněné kapustové listy s mletým masem a zakysanou smetanou
autor: Jana (neregistrovaný/á)
vložené: 06. 02. 2017 16:17:54   nahlásiť

Vyskúšané, robievala som iný recept, ale tento je najsamlepší smajlik Perfektne popísaná príprava, zrozumiteľná aj pre nás ne-kuchárky smajlik. Vďaka.

recept: Smotanovy perkelt po mojom
autor: Robo (neregistrovaný/á)
vložené: 08. 01. 2017 19:28:05   nahlásiť

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik


MŇAM!!!!!!

recept: Mexická fazuľa
autor: tejaja
vložené: 02. 01. 2017 08:28:26   nahlásiť

Majo:To nie je maličká fazuľa, ani maličký tanierik.smajlik Tanier je klasický polievkový a fazuľa je vačšia ako priemerná. My máme radi tie veľké fazule, najradšej tie fialové.smajliksmajlik

recept: Mexická fazuľa
autor: Majo (neregistrovaný/á)
vložené: 01. 01. 2017 17:43:16   nahlásiť

To je maličká fazuľa, len tanierik je malinký. To je celý vtip.

recept: Lokše s makom
autor: vybusna
vložené: 02. 12. 2016 23:59:03   nahlásiť

dusan: prekristapana...vy robite palacinky zo zemiakov?????...a prosim netykajte mi.

recept: Oreo koláč s mascarpone a čokoládou
autor: Katka1981
vložené: 02. 12. 2016 21:50:00   nahlásiť

vybusna:netreba,lebo oreo vezme vlhkosť,takže je to akurátsmajlik

recept: Lokše s makom
autor: dusan (neregistrovaný/á)
vložené: 02. 12. 2016 19:54:40   nahlásiť

lokse su uplne ine jedlo..mixujes lokse smajliks palacinkami

vybusna: Pracny jsou formičkové vánoční cukroví, kterému se někde říká medvědí tlapky nebo také pracky. Když jsem to zadala do překladače, výsledkem bylo: česky pracny - slovensky labky. Přiznám se, že já to znám jen pod názvem pracny. Tak jsem si díky tobě rozšířila znalosti. Díky smajlik


1   2   3   4   5  



Nové komentáre     receptov     fotoalb    

Copyright © 2008 - 2017 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz