Viac ako  4 000  receptov

Sviatocne kuracie rezne

Sviatocne kuracie rezne
nahoru
Sviatocne kuracie rezne Sviatocne kuracie rezne
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 40min
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

4 kuracie rezne, 1 hrncek kyslej smotany, 3 lyzice olivoveho oleja, 1 lyzice vegety, 1 lyzica sojovej omacky, 1 lyzica plnotucnej horcice, 1 velka cibula, 2 hrnceky cerstvych sampionov, sol, mlete cierne korenie, 6 platkov syra

Postup

Kuracie prsia nakrajame na rezance.
Z kyslej smotany, oleja, vegety, soj.omacky vymiesame marinadu, do ktorej dame maso. Nechame v chlade odlezat 24h.
Misu na zapekanie vymastime olejom a dame maso.
Potrieme ich tenkou vrstvou horcice. Na maso navrstvime na kolieska nakrajanu cibulu a na platky nakrajane sampiony. Osolime a okorenime.
Misu vlozime do vyhriatej rury 180C.Po 15 min pecenia maso prelejeme vypekom a na vrch rozlozime platky syra. Zapecieme do zlatista.
Ako prilohu podavame ryzu.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
1 kladné ohodnotenie udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Sviatocne kuracie rezne"

autor: romina
vložené: 06. 11. 2011 07:59:33  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna:ale co by to je ten najmensi to zato ze to je z blizka

vložené: 05. 11. 2011 18:08:57  nahlásiť  reagovať
 

Plech,ako pre 10 hladošov! smajlik

autor: 77hanka
vložené: 04. 11. 2011 21:20:01  nahlásiť  reagovať
 

vyskusam to :)

autor: mirca75
vložené: 03. 11. 2011 17:36:18  nahlásiť  reagovať
 

Tohle jídlo se mi moc líbísmajlik - maso zůstane šťavnaté, je dobře ochucené,..... ukládám. Jen u nás bez vegety.

autor: romina (neregistrovaný/á)
vložené: 02. 11. 2011 12:12:50  nahlásiť  reagovať
 

halo:ano zvyskom tej smotany..to len v recepte je napisane ze vypekom neviem preco

halo:

halo:

autor: halo (neregistrovaný/á)
vložené: 02. 11. 2011 09:27:23  nahlásiť  reagovať
 

vypekom? nie zyskom tej smotany? vdakasmajlik

autor: vybusna
vložené: 01. 11. 2011 20:20:32  nahlásiť  reagovať
 

robievam nieco podobne z bravcoveho masa....no podobne....podobna je tam kysla smotana...a je to vynikajuce. takze verim, ze toto bude tiez fajnotka


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

sviatocne recepti kuracie prsia recepty kuracie rezne recept šťavnate kuracie rezne recepty kuracie maso kuracie recepty kuracie rezne kuracie prsia nakrájame sviatočný sposob kuracie sviatocne recepty sviatočné kuracie rezne rezne


Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz