Viac ako  4 000  receptov

Detvianska nátura / pikantné bravčové soté

Detvianska nátura / pikantné bravčové soté
nahoru
Detvianska nátura / pikantné bravčové soté Detvianska nátura / pikantné bravčové soté
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 60 min + priprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 2 porcie

Suroviny:

200g bravcova krkovicka bez kosti
1 velka biela paprika
1 stiplava feferonka (resp. podla vasej chuti)
1 paradajka
100 ml pasirovane paradajky (pouzivam tie v krabicke)
3 hnede zampiony
mala cibula
2 struciky cesnaku
2 lyzice oleja
1 lyzicka mleta cervena paprika
sol

Postup

Papriku, stiplavu feferonku a cibulu ocistime a nakrajame na pruzky.
Paradajku rozrezeme na polovicu a vyberieme mokre vnutro. Ostatok nakrajame na kocky.
Ocisteny cesnak naplatkujeme.
Maso pokrajame na hranolky.
Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme na nom maso zo vsetkych stran do zlata.
Posolime a popaprikujeme, premiesame a hned podlejeme trochou horucej vody. Pridame nakrajanu papriku, cesnak, paradajku, feforonku a premiesame. Prilejeme pasirovane paradajky. Vsetko premiesame, este posolime a ak treba podlejeme este trochou horucej vody. Dusime pod pokrievkou za obcasneho podliatia cca 60 minut.
Nikdy nepodlievame velkym mnozstvom vody, skor po lyziciach.
Ak mate po uduseni vela stavy, tak ju trochu zredukujte.
Zampiony rozrezeme na platky a opecieme ich na panvicke na troske masla. Osolime ich a medzi prstami posypeme mletou rascou.
Porcie masa posypeme opecenymi zampionm.
Ako prilohu davam zemiakove placky (harulu).

Poznámka

http://www.toprecepty.sk/recept/1048-zemiakove-pla...
Tento a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=306

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
6 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Detvianska nátura / pikantné bravčové soté"

autor: vybusna
vložené: 19. 08. 2015 07:36:04  nahlásiť  reagovať
 

Milka: tak som sa pozrela pozriet na tu omacku a priznavam, ze by som ju asi nezvladla....neviem ako pali v skutocnosti, ale podla obalu to musi byt peklo....

autor: Milka (neregistrovaný/á)
vložené: 18. 08. 2015 23:06:52  nahlásiť  reagovať
 

Mňam už sa teším keď si ho navarím.smajlik

Ohľadom štipľavosti naučila som sa používať extra pálivú omáčku a zatiaľ ma nesklamala je super. Blairs After

http://www.extrapaliveomacky.sk/Blair-s-After-Deat...

autor: vybusna
vložené: 14. 01. 2014 12:32:26  nahlásiť  reagovať
 

Marta:aj ja dakujem za vyskusanie

autor: Marta (neregistrovaný/á)
vložené: 14. 01. 2014 12:14:56  nahlásiť  reagovať
 

Dakujeme. Bolo to vyborne.smajlik

autor: vybusna
vložené: 02. 11. 2012 10:38:08  nahlásiť  reagovať
 

doplnam recept pre tych, kt. su zaciatocnici a nevedia sa este celkom orientovat v kucharskych pojmoch
biela paprika
http://www.zlacnene.sk/detail/paprika-biela-482726...
zelena paprika
http://www.zlacnene.sk/detail/paprika-zelena-46097...
pri stiplavych paprickach rozlisujeme viacero stupnov palivosti.
tu si musite pomoct svojou mierou znasanlivosti
Niekedy musim do masoveho vyvar dat vyvarit niekolko chilli papriciek a musim ich este aj rozdrvit...a aj tak nedosiahnem efekt stiplavosti...a niekedy mi staci dat jednu a ani ju nedrvit.....vyvar je nadherne palivy tak ako to mame radi.
do detvianskej odpocuram skor stiplavejsie, ako sladsie..ale je to skratka na chuti konzumenta.
Pokial Vam vadi moja gramatika....ospravedlnujem sa, robim chyby, ale mam zato, ze toto je zaujmovy portal o vareni a nie o gramatike. pokial niekto nerozozna sampinon od zampiona a chyba mu interpunkcia, tak je to na moju skodu, ze recept si ti, co nerozumeju , prestanu vsimat.

autor: cathleen
vložené: 02. 11. 2012 09:48:07  nahlásiť  reagovať
 

Anna: smajliksmajlik starosti???
Jsem Češka a přesto mi i tyhle recepty přijdou srozumitelné a to naprosto a zcelasmajlik
Ale píšu hlavně proto, že já tedy, na rozdíl od vás, neštiplavou feferonku znám smajlik (kamarád nás podaroval několika druhy, některé se jen tak do pusy dát nedají, ale jsou tam i neštiplavé - divný, co?)
A tzv. bílá paprika (nebo též slovenská), tenkostěnná, se pod těmito názvy prodává i u nás.

autor: vybusna
vložené: 01. 11. 2012 22:32:22  nahlásiť  reagovať
 

Anna: dobry vecer...nemam co ine napisat, len zopakovat to iste...urcite existuju recepty, ktore budu okrem zrozumitelnosti aj bezchybne. Je to pre Vas dolezite a preto Vas chapem, ze tie moje budete jednoducho ignorovat.

autor: Anna (neregistrovaný/á)
vložené: 01. 11. 2012 22:28:11  nahlásiť  reagovať
 

Nie sú nezrozumiteľné, len sa ťažko čítajú s toľkými chybami.

autor: vybusna
vložené: 01. 11. 2012 21:15:57  nahlásiť  reagovať
 

Anna: Mila *Anna* mrzi ma , ze Vam moje recepty pridu nezrozumitelne. Som presvedcena, ze si najdete k nim adekvatnu nahradu a ta bude pre Vas prijatelna. Prijemne varenie.smajlik

autor: Anna (neregistrovaný/á)
vložené: 01. 11. 2012 18:36:25  nahlásiť  reagovať
 

Ešte som zabudla:
Čo je podľa Vás "biela paprika"?
U nás existuje červená, zelená a oranžová, ale bielu som ešte nikdy nevidela.
Ďakujem.

autor: Anna (neregistrovaný/á)
vložené: 01. 11. 2012 18:26:23  nahlásiť  reagovať
 

Pani Výbušná, recept je fajn. V nedeľu bude na stole.
Mám niekoľko otázok:
Poznáte feferónku, ktorá nie je štipľavá? Ja nie.
Prečo šampiňóny nazývate Zampiony?
Videla som viacej vašich receptov a musím povedať, že písať bez dĺžňov a mäkčeňov je možno pohodlné, ale na čítanie nie príliš zrozumiteľné.

autor: mysulka
vložené: 31. 07. 2012 16:57:13  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik mňam, krásný receptsmajlik

autor: eva hubova
vložené: 25. 07. 2012 22:10:07  nahlásiť  reagovať
 

To musela být dobrota...moje milované houbysmajliksmajliksmajlik

autor: cathleen
vložené: 25. 07. 2012 07:32:24  nahlásiť  reagovať
 

smajlikmůžu napsat jen - mňamsmajlik Tohle by v naší rodině stopro uspělo.

autor: Patricie
vložené: 24. 07. 2012 21:50:47  nahlásiť  reagovať
 

smajlikKrásný obědsmajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

recept pre detviansku klobasu recept detvianska natura detvianska natura recept soté recept detvoanska natira recepty bravčové soté druhy bravčoveho mesa bravčové soté recept pikantne sote recepty top recepty pikantné soté detvanska natura recept bravcove sote na panvici bravcove pikantne sote bravcove pliecko detvianska natura pikantne bravcove maso soté z bravčového mäsa detvianska n?tura zemiaky horec dietvanská nátura bravcovesote pikantne bravcove rezance sote recepty bravcova krkovicka recepty recept na bravčove sote sote z bravcoveho mesa bravcove sote recepty nátura dětvanská bravcove sote brabcove sote recept wbravcove sote krkovice s zampionmy recept na detviansku náturu bravcove pikantne braucove sote recepty detvianska natura bravcove maso recept soté detvanska natura pikantné bravčové soté pikantné bravčové


Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz