Viac ako  4 000  receptov

Srnčí perkelt - divina

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Srnčí perkelt - divina
nahoru
Srnčí perkelt - divina Srnčí perkelt - divina Srnčí perkelt - divina Srnčí perkelt - divina Srnčí perkelt - divina
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Iné mäso

Suroviny:

500 g srnčieho mäsa ( lepšie je predné ), 1 cibuľa, 1 lyžička mletej červenej papriky, ½ lyžičky mletej červenej pálivej papriky ( môže byť len sladká, kto nemá rád pálivé ), soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička hladkej múky, 1 paprika, 1 paradajka, olej

Postup

Mäso narežeme na kocky. Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso, orestujeme, vsypeme mletú papriku, premiešame, zalejeme horúcou vodou a dusíme 30 minút. Vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zalejeme vodou, vložíme narezanú papriku a paradajku a dodusíme do mäkka. Podávame s nokami alebo zemiakmi.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
1 kladné ohodnotenie udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Srnčí perkelt - divina"

autor: tejaja
vložené: 04. 03. 2012 19:02:28  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna: to máš pravdu, teraz tá zelenina nie je ono smajlik

autor: Veronika.Hrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 04. 03. 2012 16:31:14  nahlásiť  reagovať
 

tejaja:Už som ho varila 3 x ,tak je obľúbený ! Už sa teším na naozajstné papriky a rajčiny /letné/ to bude mňamka.smajlik

autor: tejaja
vložené: 04. 03. 2012 16:07:17  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna: záleží na farbe papriky a samozrejme záleží na fotke a jej úprave. Každý foťák sfotí tú istú vec rôzne a závisí ako sa fotka upraví. Ale vyložene červené to od toho množstva papriky byť nemôže smajlik Podstatné je, že to chutí smajlik Ďakujem za vyskúšanie a som rada, že chutí smajlik

autor: Veronika.Hrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 04. 03. 2012 14:19:06  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna:Včera som to varila ,na dnešný obed ,ale mne to vždy vyjde červené ,nikdy to nevyzerá ,ako na fotkesmajliksmajlik
Môžem povedať ,že plný hrniec srňaciny zmizol,ako para nad hrncomsmajlik ! Na spodku zostalo za dve lyžíčky šťavy a to bolo 800 gr čistého mäska z krku! A to sme boli štyria!smajlikTakže na zajtra mi zostalo, však viete čo!smajlik Iba znovu niečo uklohňať.smajliksmajlik

vložené: 05. 01. 2012 14:42:58  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna:Po odležaní včera to bolo vynikajúce,paprika aj rajčinka sa vsiakli do maska a tá chuť bola priam božská. Vôbec to nebolo štipľavé a ten cesnak,ktorý som pridala nebol ani poznať všetko bolo v masku.
Dnes som ešte dojedla dve lyžičky čo mi zostali a bolo to no :-ešte lepšie .Jednoducho to potrebovalo odležať aj napriek tomu,že som to zaliala vývarom zo srčích kostí ! Vrelo doporučujem ,ak máte radi cesnak kľudne ho na záver pridajte ! Doporučujem papať až na druhý deň až sa chute spoja! smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Veronika.Hrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 03. 01. 2012 20:53:57  nahlásiť  reagovať
 

tejaja:Ja som to chutnala tesne po uvarení a štipľavú papriku som dala ! Mne to masko akoby do seba nenabralo tú chuť papriky a rajčinky bolo také bez chuti,akoby to maso bolo uvarené iba vo vode. Divina je taká a potrebuje odležať.Tá srna bola uplne čerstvá !Keby som mala pomalý hrniec určite by to bolo lepšie. Preto som pridala cesnak.

autor: tejaja
vložené: 03. 01. 2012 17:30:04  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna: ďakujem, len malú pripomienku, ak použijem pálivú papriku, tak neviem, či by som to nazvala fádnym a bez chuti smajliksmajliksmajlik

vložené: 03. 01. 2012 17:23:53  nahlásiť  reagovať
 

Dnes som to uvarila ! Zdalo sa mi to uvarení fádne a bez chuti,tak som ku tomu pridala 2 strúčiky pretlačeného cesnaku.
Po odležaní niekoľko hodín , to bolo výborné,takže doporučujem variť deň vopred ! Musí to odstáť a predpokladám,že po odstátí to bude dobré aj bez cesnaku.

vložené: 02. 01. 2012 20:46:26  nahlásiť  reagovať
 

Asi to zajtra vyskúšam !


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz