Viac ako  4 000  receptov

Srnčí perkelt - divina

Srnčí perkelt - divina
nahoru
Srnčí perkelt - divina Srnčí perkelt - divina Srnčí perkelt - divina Srnčí perkelt - divina Srnčí perkelt - divina
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Iné mäso

Suroviny:

500 g srnčieho mäsa ( lepšie je predné ), 1 cibuľa, 1 lyžička mletej červenej papriky, ½ lyžičky mletej červenej pálivej papriky ( môže byť len sladká, kto nemá rád pálivé ), soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička hladkej múky, 1 paprika, 1 paradajka, olej

Postup

Mäso narežeme na kocky. Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso, orestujeme, vsypeme mletú papriku, premiešame, zalejeme horúcou vodou a dusíme 30 minút. Vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zalejeme vodou, vložíme narezanú papriku a paradajku a dodusíme do mäkka. Podávame s nokami alebo zemiakmi.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
1 kladné ohodnotenie udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Srnčí perkelt - divina"

autor: tejaja
vložené: 04. 03. 2012 19:02:28  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna: to máš pravdu, teraz tá zelenina nie je ono smajlik

autor: Veronika.Hrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 04. 03. 2012 16:31:14  nahlásiť  reagovať
 

tejaja:Už som ho varila 3 x ,tak je obľúbený ! Už sa teším na naozajstné papriky a rajčiny /letné/ to bude mňamka.smajlik

autor: tejaja
vložené: 04. 03. 2012 16:07:17  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna: záleží na farbe papriky a samozrejme záleží na fotke a jej úprave. Každý foťák sfotí tú istú vec rôzne a závisí ako sa fotka upraví. Ale vyložene červené to od toho množstva papriky byť nemôže smajlik Podstatné je, že to chutí smajlik Ďakujem za vyskúšanie a som rada, že chutí smajlik

autor: Veronika.Hrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 04. 03. 2012 14:19:06  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna:Včera som to varila ,na dnešný obed ,ale mne to vždy vyjde červené ,nikdy to nevyzerá ,ako na fotkesmajliksmajlik
Môžem povedať ,že plný hrniec srňaciny zmizol,ako para nad hrncomsmajlik ! Na spodku zostalo za dve lyžíčky šťavy a to bolo 800 gr čistého mäska z krku! A to sme boli štyria!smajlikTakže na zajtra mi zostalo, však viete čo!smajlik Iba znovu niečo uklohňať.smajliksmajlik

vložené: 05. 01. 2012 14:42:58  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna:Po odležaní včera to bolo vynikajúce,paprika aj rajčinka sa vsiakli do maska a tá chuť bola priam božská. Vôbec to nebolo štipľavé a ten cesnak,ktorý som pridala nebol ani poznať všetko bolo v masku.
Dnes som ešte dojedla dve lyžičky čo mi zostali a bolo to no :-ešte lepšie .Jednoducho to potrebovalo odležať aj napriek tomu,že som to zaliala vývarom zo srčích kostí ! Vrelo doporučujem ,ak máte radi cesnak kľudne ho na záver pridajte ! Doporučujem papať až na druhý deň až sa chute spoja! smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Veronika.Hrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 03. 01. 2012 20:53:57  nahlásiť  reagovať
 

tejaja:Ja som to chutnala tesne po uvarení a štipľavú papriku som dala ! Mne to masko akoby do seba nenabralo tú chuť papriky a rajčinky bolo také bez chuti,akoby to maso bolo uvarené iba vo vode. Divina je taká a potrebuje odležať.Tá srna bola uplne čerstvá !Keby som mala pomalý hrniec určite by to bolo lepšie. Preto som pridala cesnak.

autor: tejaja
vložené: 03. 01. 2012 17:30:04  nahlásiť  reagovať
 

Veronika.Hrozna: ďakujem, len malú pripomienku, ak použijem pálivú papriku, tak neviem, či by som to nazvala fádnym a bez chuti smajliksmajliksmajlik

vložené: 03. 01. 2012 17:23:53  nahlásiť  reagovať
 

Dnes som to uvarila ! Zdalo sa mi to uvarení fádne a bez chuti,tak som ku tomu pridala 2 strúčiky pretlačeného cesnaku.
Po odležaní niekoľko hodín , to bolo výborné,takže doporučujem variť deň vopred ! Musí to odstáť a predpokladám,že po odstátí to bude dobré aj bez cesnaku.

vložené: 02. 01. 2012 20:46:26  nahlásiť  reagovať
 

Asi to zajtra vyskúšam !


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

recept zo srnca srnči perkel srnec recepty srnčí recept recepty zo srnca perkelt. z diviny recepty srnčie mäso recepty z srncieho mesa recepty srnčí recepty z diviny perkelt z diviny srnčí-recepty srnec recept srnčí krk recepty recepty zo srnčieho mäsa divina perkelt divina/perkelt srnčí recepty recepty zo srncieho mesa recepty stehno zo srnca srncie recepty perkelt srnčie mäso recept srnčí perkelt srnčie zadné srnčí krk recept srnčí krk recept srnčí srnčí řízky recept perkelt z masa príprava srnčieho mäsa recepty na srnca perkelt zo srnca recepty srnec recepty-srncie maso stehno zo srnca perkelt zo srnčieho mesa srnaci recepty srnčie mäso recepty cena srncieho masa srnaci perkelt srnčí perkelt recept


Copyright © 2008 - 2017 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz