![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Iné mäso |
500 g srnčieho mäsa ( lepšie je predné ), 1 cibuľa, 1 lyžička mletej červenej papriky, ½ lyžičky mletej červenej pálivej papriky ( môže byť len sladká, kto nemá rád pálivé ), soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička hladkej múky, 1 paprika, 1 paradajka, olej
Mäso narežeme na kocky. Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso, orestujeme, vsypeme mletú papriku, premiešame, zalejeme horúcou vodou a dusíme 30 minút. Vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zalejeme vodou, vložíme narezanú papriku a paradajku a dodusíme do mäkka. Podávame s nokami alebo zemiakmi.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Veronika.Hrozna: to máš pravdu, teraz tá zelenina nie je ono
tejaja:Už som ho varila 3 x ,tak je obľúbený ! Už sa teším na naozajstné papriky a rajčiny /letné/ to bude mňamka.
Veronika.Hrozna: záleží na farbe papriky a samozrejme záleží na fotke a jej úprave. Každý foťák sfotí tú istú vec rôzne a závisí ako sa fotka upraví. Ale vyložene červené to od toho množstva papriky byť nemôže Podstatné je, že to chutí
Ďakujem za vyskúšanie a som rada, že chutí
Veronika.Hrozna:Včera som to varila ,na dnešný obed ,ale mne to vždy vyjde červené ,nikdy to nevyzerá ,ako na fotke
Môžem povedať ,že plný hrniec srňaciny zmizol,ako para nad hrncom ! Na spodku zostalo za dve lyžíčky šťavy a to bolo 800 gr čistého mäska z krku! A to sme boli štyria!
Takže na zajtra mi zostalo, však viete čo!
Iba znovu niečo uklohňať.
Veronika.Hrozna:Po odležaní včera to bolo vynikajúce,paprika aj rajčinka sa vsiakli do maska a tá chuť bola priam božská. Vôbec to nebolo štipľavé a ten cesnak,ktorý som pridala nebol ani poznať všetko bolo v masku.
Dnes som ešte dojedla dve lyžičky čo mi zostali a bolo to no :-ešte lepšie .Jednoducho to potrebovalo odležať aj napriek tomu,že som to zaliala vývarom zo srčích kostí ! Vrelo doporučujem ,ak máte radi cesnak kľudne ho na záver pridajte ! Doporučujem papať až na druhý deň až sa chute spoja!
tejaja:Ja som to chutnala tesne po uvarení a štipľavú papriku som dala ! Mne to masko akoby do seba nenabralo tú chuť papriky a rajčinky bolo také bez chuti,akoby to maso bolo uvarené iba vo vode. Divina je taká a potrebuje odležať.Tá srna bola uplne čerstvá !Keby som mala pomalý hrniec určite by to bolo lepšie. Preto som pridala cesnak.
Veronika.Hrozna: ďakujem, len malú pripomienku, ak použijem pálivú papriku, tak neviem, či by som to nazvala fádnym a bez chuti
Dnes som to uvarila ! Zdalo sa mi to uvarení fádne a bez chuti,tak som ku tomu pridala 2 strúčiky pretlačeného cesnaku.
Po odležaní niekoľko hodín , to bolo výborné,takže doporučujem variť deň vopred ! Musí to odstáť a predpokladám,že po odstátí to bude dobré aj bez cesnaku.
Asi to zajtra vyskúšam !
srnčí krk recepty perkelt z masa srnci recept top srnčí krk recept srnči perkel perkelt zo srnca recepty z diviny divina recepty cena srncieho masa stehno zo srnca srnčí recept srnčí perkelt recept recept srnčí perkelt srnaci perkelt recepty srnčie mäso perkelt. z diviny srnčie zadné recepty srnec srnčí řízky recept príprava srnčieho mäsa srnčie mäso recepty perkelt zo srny srnec recepty recepty-srncie maso recepty zo srnca srnčí perkelt recepty srnčí srnčí krk srnčí recepty srnčie mäso recept recepty zo srnčieho mäsa recepty na srnca perkelt zo srnčieho mesa recepty zo srncieho mesa divina/perkelt perkelt z diviny divina perkelt recept zo srnca recepty stehno zo srnca srncie recepty srnec recept