![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Ostatné |
![]() |
Čas prípravy: 50 min |
4 kg mäkkýšov (mušle, extra veľké)
petržlen
4 cibule
1/2 zeleru
2 mrkvy
2 pór
2 l vody
500 ml bieleho vína
trochu soli
2 lyžice čierneho korenia
1 maslo
Olúpeme zeleninu, cibuľu nakrájame na krúžky. Varíme všetky ingrediencie na vývar.
Vyčistíme mušle a dáme ich vo vriaceho vývaru. Znížime teplotu vrenia. Zaryté varíme 5-10 minút. Akonáhle sú mušle otvorené, z hrnca ich vyberieme a ihneď podávame.
Ako prílohu podávame tmavý chlieb s maslom.
Recept od nemeckeho kamaráta. Všetky fotografie som fotil sám a nie sú z internetu.
![]() |
Autor: Dr.Jozef |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.