![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Bravčové mäso |
![]() |
Čas prípravy: 120 min |
Kus vykosteneho kare v celku, platky anglickej (oravskej) slaniny, platky prerastanej sunky, suseny tymian, suseny rozmarin, vetvicky petrzlenovej vnate, do kazdeho zarezu strucik cesnaku, platky masla, 3 lyzice olej.
Kus kare si polozime po dlzke...nie po sirke. Po dlzke urobime do masa hlboke zarezy...po celej dlzke, tak aby sme nedorezali az na koniec.
Kare bude vyzerat ako kniha.
Do kazdeho zarezu prelisujeme strucik cesnaku a rozotrieme ho po celej dlzke zarezu.
Kazdy zarez posypeme susenymi bylinkami a vlozime petrzlenovu vnat.
Do kazdeho zarezu vlozime slaninu a sunku....tolko co sa nam tam len vmesti.
Takto naplnene kare pevne obviazeme aby jednotlive sklady drzali pri sebe.
Takto pripraveny kus masa na panvici opecieme zo vsetkych stran.
Prelozime ho do pekacika. Vypek na panvici rozriedime horucou vodou a prilejeme ho k masu.
Nakoniec po povrchu masa pokladieme platky masla.
Pekacik prikryjeme a dame piect do vyhriatej rury.
Krajame az po vychladnuti...najlepsie je upiect vecer a krajat az na druhy den.
![]() |
Autor: vybusna |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 kladných ohodnotení | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Práve sa pečie. A ako rozvoniava To bude isto dobrota. Takto sa budú zalizovať
Akurát, že som nemala čerstvý cesnak, ani vňať, no vždy mám po ruke sušené
Marta:
Vyborne to bolo. Tymian som nemala a na maslo som zabudla :)
Ale aj tak to bola dobrota.
nigina: a co sa tyka ci to nebude suche...pre mna je kare vzdy suche, vzdy. kludne rob z krkovicky, alebo z akehokolvek kusa masa, Na kare ta mozaika ukaze vzdy najlepsie.
nigina: presne presne....su silikonove a tak to peciem s tym. raz som to v tchibe kupila
No tak už viem... tak aj bez dubákového krému to môže byť Vyzerá super. Dúfam, že karé nebude suché
Môžem mať otázku? Na fotke vidno akési červené "viazače" a príde mi to ako z plastu.. s tým sa to asi nepečie...či? silikón? alebo čo je to za vecička vykoumaná ? Díky
Uhm!
na toto jedlo určite príde rada +1
samé dobroty
+2
och, nádhera a určite aj dobrota
To vypadá moc dobře, bylo by to dobré jako součást studené mísy
kare vepřové karé pečené plnene kare vcelku recepty pečené bravcové vepřové karé plnene bravcove kare recepty bravčové plnené bravčové karé pečené v celku co je karé vepřové karé vcelku plněné recepty plnené bravčové karé v celku vepřové karé recepty recepty z karé plnene kare v celku zimne pečene kare bravčové karé plnené bravcove kare bravcove kare recepty plnené karé recepty - zimne plnene kare recept na kare pecene plnene kare karé recept pečené vepřové karé recepty na kare co je to kare recept vepřové karé pecene kare vcelku pečené mäso vcelku recept na plnene bravcove kare pečené bravčové karé co je veprove kare plnene bravcove kare bravcove kare pecene pečené karé v celku bravcove kare pecene vcelku veprove kare v celku pecene kare pečené bravčové karé v celku pecene bravcove kare vcelku kare recepty plnene pecene kare