Viac ako  4 000  receptov

Hliva prijemnej chuti

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Hliva prijemnej  chuti
nahoru
Hliva prijemnej  chuti Hliva prijemnej  chuti Hliva prijemnej  chuti Hliva prijemnej  chuti Hliva prijemnej  chuti
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Huby
Čas prípravy Čas prípravy: 35 min + priprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 3 porcie

Suroviny:

2 vacsie trsy hlivy, 3 struciky cesnaku, lyzicka tymianu, lyzicka rozmarinu, 4 PL olivovy olej.
Na vyprazanie : 3 vajcia, 2 salotky, lyzica sekanej petrzlenovej vnate, 60g syr parmezanoveho typu, cca 100g (mozno o nieco menej) struhanky.

Postup

Minimalne hodinu pred konzumaciou hlivu oddelime na lupene a ocistime ju. Prevratime ju lupenmi nahor, posypeme bylinkami, zasypeme cesnakom a vykropime olejom. Takto upravenu dame do chladnicky.
Vajicka rozlahame a vsypeme do nich na velmi jemno nasekanu salotku, nasekanu petrzlenovu vnat, osolime a premiesame. Struhanku zmiesame s nastruhanym syrom.
Lupene ponorime do vajicka a snazime sa na nich udrzat lupene cesnaku. Ovajickovane obalime v syrovej struhanke.
Pekacik vykropime olejom (stacia 2 lyzice), poukladame nan obalenu hlivu a povrch tiez vykropime olejom (tu uz mozno aj 4 lyzice)
Vlozime do vyhriatej rury, pecieme cca 10 min, alebo kym povrch nezacervena, potom hlivu obratime na druhu stranu a tiez zapekame, kym povrch nezacervena a neschrumkavie.
Podavame s varenymi zemiakmi a salatom...u nas este par dni plati embargo na surovu zeleninu, tak som urobila taku dresingovu omacku.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
9 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Hliva prijemnej chuti"

autor: iva.gaj.
vložené: 29. 07. 2011 17:39:44  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlikvyzerá to lákavo a chutne,hlivu máme veľmi radi,lebo je to aj liek..až mám chuť na to,mňamsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 13. 06. 2011 15:34:14  nahlásiť  reagovať
 

Trošku jsem jí připekla protože jsem zapomněla,že jí mám v troubě...ale jinak smajliksmajlikbodík už jsem dala dřív,tak jen fotosmajlik

autor: Klaris
vložené: 10. 06. 2011 22:09:27  nahlásiť  reagovať
 

Tak toto vypadá moooc jedlé. Ukladám a dávam+smajliksmajlik

autor: zizala
vložené: 09. 06. 2011 21:26:47  nahlásiť  reagovať
 

Tak tohle si ukládám smajliksmajlik

vložené: 09. 06. 2011 18:00:41  nahlásiť  reagovať
 

tak to je super receptíksmajliksmajlik+1

autor: eva hubova
vložené: 09. 06. 2011 07:56:39  nahlásiť  reagovať
 

smajlikto určitě vyzkoušímsmajlik+3

autor: Yanah
vložené: 08. 06. 2011 20:47:36  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik ja dnes nestíham ukladať ... samé dobroty pridávaš smajlik

autor: Patricie
vložené: 08. 06. 2011 20:35:37  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlikBezva recept +smajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz