Viac ako  4 000  receptov

Tagliatelle s hríbovo-korenistou omáčkou a teľacími prúžkami

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Tagliatelle s hríbovo-korenistou omáčkou a teľacími prúžkami
nahoru
Tagliatelle s hríbovo-korenistou omáčkou a teľacími prúžkami Tagliatelle s hríbovo-korenistou omáčkou a teľacími prúžkami
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Cestoviny
Čas prípravy Čas prípravy: 50 + priprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 3 porcie

Suroviny:

400 g telacieho, 200 ml sladkej smotany, cele cierne korenie, cele cervene korenie, cele biele korenie, mensia hrst susenych hub, citronova stava, bujonova kocka (kludne hubova), 1 cibula, oriesok masla, 3 lyzice olivoveho oleja.

Postup

Maso nakrajame na jemne hranolceky, cibulu na drobne kocky, susene huby dame do sacku a v rukach ich rozmrvime na prasok. (mozeme si pomoct tlcikom na maso, alebo maziarom) Korenie roztlcieme na hrubsie kusky.
V kastrole rozohrejeme olej a pridame k nemu maslo. Cibulu poprazime a pridame maso, orestujeme zo vsetkych stran. Po povrchu rozdrobime hubovy prasok, bujon a podlejeme horucou vodou. Dusime pokial nie je maso makke za obcasneho podliatia.
Ked je maso makke, dierovanou naberackou ho vyberieme a odlozime nabok.
V smotane rozlahame lyzicku hladkej muky, rozdrvene korenie a vlejeme ju za staleho miesania do vypeku. Ak je omacky malo, mozeme pridat este trochu vody, resp. smotany. Zakvapkame stavou z polovicky citrona a vsetko nechame prevriet.
Podla navodu na obale uvarime oblubene cestoviny, scedime ich a vmiesame do omacky. Do omacky ich vmiesame len vtedy, ak ich budeme hned konzumovat. Pokial je to jedlo urcene do druheho dna, tak cestoviny len prelejte omackou na taniery. Ochutene cestoviny s omackou posypeme hranolcekmi masa.

Poznámka

Toto nie je konkretne recept na telacie maso, ale na cestoviny s omackou, takze maso mozete pouzit akekolvek..

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Tagliatelle s hríbovo-korenistou omáčkou a teľacími prúžkami"

autor: michs (neregistrovaný/á)
vložené: 07. 03. 2011 13:34:19  nahlásiť  reagovať
 

smajlik

autor: Yanah
vložené: 05. 03. 2011 21:26:44  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik veľmi sa mi páči to rozmrvenie sušených húb na prášok....to určite vyskúšam smajlik

autor: eva hubova
vložené: 05. 03. 2011 20:55:44  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlika to nemá pak člověk večer jístsmajliksmajlik+1


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz