Viac ako  4 000  receptov

Wok -Kurča v pikantnom vývare

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Wok -Kurča v pikantnom vývare
nahoru
Wok -Kurča v pikantnom vývare Wok -Kurča v pikantnom vývare
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 50 + priprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 3 porcie

Suroviny:

800g kuraci kridel, 3 mrkvy, 6 ruzicek karfiolu, 20g ciernych azijskych hub, alebo vacsia hrst susenych, alebo 5 cerstvych zampionov, 1 paliva papricka, bujonova kocka, trochu soli, lyzicka octu, lyzicka sojovej omacky, park kvapiek sezamoveho oleja

Postup

Cierne huby namocime na niekolko hodin do vody. Umyte kuracie kridla dame do studenej vody. voda by vyrazne nemala prevysovat maso, pretoze toto jedlo sa nechape ako polievka, ale ako hlavny chod.
Do vody ku kridlam dame namocene huby aj s vodou, palivu papricku a dame varit. Ked je maso makke, vyberieme ho z vyvaru, vyvar precedime, pridame na kolieska nakrajanu mrkvu, ruzicky karfiolu...ja som dala aj bujonovu kocku...a vsetko nechame prevriet max 5 minut. Do vyvaru pridame sojovu omacku, ocot a sezamovy olej. Podla chuti si este pridame bud sol, alebo stiplavu papriku.
Maso oberieme a pokrajame na kusky.
Uvarime si siroke rezance, podla navodu na obale a precedime. Na tanier dame naozaj velke mnozstvo cestoviny, zeleninu, maso a huby. Prelejeme to vyvarom. V ziadnom pripade nam rezance nemaju plavat v polievke, ale vyvar by mal rezance a maso len zvyraznit.

Poznámka

Co na tom, ako sa to ma jest....ten vyvar bol uzasny a na druhy den sme ho zjedli ako polievku.
zdroj
http://www.webareal.sk/antikvariatlm/eshop/2-1-Kni...

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
3 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Wok -Kurča v pikantnom vývare"

autor: adec01
vložené: 26. 02. 2011 18:11:09  nahlásiť  reagovať
 

smajlik Vynikajúca varianta

autor: Patricie
vložené: 25. 02. 2011 23:19:25  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlikNádherná fotkasmajliksmajliksmajliksmajlik+

autor: Yanah
vložené: 25. 02. 2011 15:49:17  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik parádny receptík ...

autor: eva hubova
vložené: 25. 02. 2011 00:00:34  nahlásiť  reagovať
 

smajlikhned bych si dala...vypadá to móc dobřesmajliksmajlik+1


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz