Viac ako  4 000  receptov

Talianske hubové ragú

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Talianske hubové ragú
nahoru
Talianske hubové ragú Talianske hubové ragú Talianske hubové ragú
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Huby
Čas prípravy Čas prípravy: 45 minút + príprava surovín + pečenie
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

500 g húb podľa vlastného výberu - ja som použila dubáky, 1 CL nastrúhanej cibule, 1 zväzok na jemno posekanej petržlenovej vňate, 200 g varenej údenej šunky /stehno/ pokrájanej na plátky, soľ, mleté čierne korenie, 250 ml kyslej smotany, maslo, 100 g strúhaného údeného syra, šťava z 1 citrona, 2 PL hladkej múky, 200 ml studeného mlieka

Postup

Očistené huby pokrájame na malé kúsky a opečieme ich na masle. Huby osolíme a okoreníme. Pripravíme si bešamelovú omáčku z masla, múky a mlieka. Primiešame k nej kyslú smotanu a žltky. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením. Zamiešame do nej citronovú šťavu, petržlenovú vňať a podusené huby. Zmes vlejeme do zapekacej nádoby, ktorú sme vymazali maslom. Na povrch pokladieme plátky šunky a hojne posypeme strúhaným údeným syrom. Zapečieme v trúbe vyhriatej na 180 stupňov 20 minút, kým sa syr nerozpustí a dostane zlatočervenú farbu. Podávame ako hlavný chod s dusenou ryžou alebo s pečivom a ľubovoľným šalátom.

Poznámka

Zdroj: Taliansky recept

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Talianske hubové ragú"

autor: michsamant
vložené: 03. 07. 2010 05:54:36  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 02. 07. 2010 19:12:28  nahlásiť  reagovať
 

Ibi věřím,že to bude pochutkasmajlikhřiby u nás zatím nerostou a s žampiónami to nebude mít tu správnou lesní chuťsmajlik

vložené: 02. 07. 2010 18:58:46  nahlásiť  reagovať
 

Evička, dakujem.smajlik A keby si len vedela, aké je to dobrúúúčkésmajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 02. 07. 2010 17:56:47  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik+1zpomal s těmi recepty s hřibami,já pak nevím který zkusit dřívsmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

ragú z hribov hubové recepty talianske huby hubové ragou hubový koláč hubove ragu smotana recept taliány recepty ragu hubove ragu talianske ragú talianske ragu recept talianske recepty na varenie foto hubové ragú


Copyright © 2008 - 2022 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz