Viac ako  4 000  receptov

Urid dal vada

Urid dal vada
nahoru
Urid dal vada
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Strukoviny

Suroviny:

asi na 15 malých kúskov:

150ml suchého Urad dalu/Urid dalu
voda
soľ
štipka prášku do pečiva
rímska rasca
koriandrová vňať

ďalej môžete použiť do cestíčka:
nadrobno nakrájanú zelenú čili papričku
karí lístky
nadrobno nakrájanú červenú cibuľu

Postup

Urad dal si namočíme na minimálne 6 hodín do vody. Potom prepláchneme a dáme do mixéra. S trošičkou vody vymixujeme na hustejšie cestíčko, ktoré preložíme do misky.

Do cestíčka zamiešame soľ, rímsku rascu, nakrájanú koriandrovú vňať, prášok do pečiva. Necháme ho hodinku postáť, misku zakryjeme kuchynskou utierkou.

V hrnci rozpálime dostatok oleja. Vada sa musia fritovať. Keď je olej horúci, oheň zmiernime na stredne silný, až slabší, ale nezmiernime ho celkom, inak by sa vada napili oleja a neboli by mäkkučké zvnútra a chrumkavé zvonku.

Lyžicou spúšťame do oleja vadas a fritujeme z oboch strán dohneda.

Podávame s čatní.

Poznámka

http://akochutimasala.blogspot.in/2013/07/urid-dal...

Autor Autor: (Michaela Samant)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Urid dal vada"

vložené: 07. 04. 2010 10:13:50  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik Miško, máš super recepty, hodně zajímavé a jiné, než jsme zvyklí. Super.smajliksmajliksmajlik

autor: michsamant
vložené: 05. 04. 2010 22:27:44  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik

autor: Jana Pa
vložené: 05. 04. 2010 18:58:17  nahlásiť  reagovať
 

Miško, díky, já to pročtusmajliksmajlik

autor: michsamant
vložené: 05. 04. 2010 17:59:58  nahlásiť  reagovať
 

Urad dal a Toor dal su strukoviny...pozri prilozeny link,je tam aj foto postup a o asafoetide som pisala sem http://ssalonis.blogspot.com/2010/03/co-je-to-asaf...

autor: Jana Pa
vložené: 05. 04. 2010 17:43:33  nahlásiť  reagovať
 

Miško, to vypadá velice a velice dobře a přímo k nakousnutísmajlik, ale po pravdě musím říci, že vůbec nerozumím surovinám jako je ural dal a ural vzalsmajlikMusím prostudovat tu tvou přílohu a pak asi budu chytřejší, ale recept si zasloužísmajliksmajlik Bodíka posílám do Indiesmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

pampušky-recept pampušky strukoviny urid dal recepty recepty zo strukovin urad dal recept toor dal strukoviny urad dal recept na pampusky ural dal recept urid dal recept varenie pečenie pampúšky pampušky recept vada recept


Copyright © 2008 - 2017 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz