Viac ako  4 000  receptov

Závarka do polievky z Hrašky

Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ostatné

Suroviny:

Hraška - hrachová zmes na obaľovanie, voda, petržlenová vňať

Postup

Hrašku zmiešame s vodou, aby sme dostali cesto husté ako na halušky. Pridáme sekanú vňať.
Potom: a) Do horúceho oleje vhadzujeme cez strúhadlo s veľkými otvormi (alebo lyžičkou, kto má rád ako veľké halušky) halušky, ktoré smažíme. Dávame do hotovej polievky pri servírovaní alebo môžeme vložiť i do dusenej zeleniny.
b) Halušky rovnakým spôsobom zavaríme priamo do hotovej polievky a krátko povaríme. Nekoreníme, nesolíme, Hraška je výborne ochutená.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Závarka do polievky z Hrašky"

autor: michsamant
vložené: 16. 02. 2010 13:19:56  nahlásiť  reagovať
 

aha, no Besan je neochutena muka...tak rozdiel v tom asi bude

autor: Lusinda79
vložené: 16. 02. 2010 13:16:42  nahlásiť  reagovať
 

Miško koukla jsem, cizrna je také luštěnina, myslím, že to je jen trochu rozdílné..i když oboje je dobré pro nízký obsah lepku.Hraška opravdu stačí jen rozmíchat s vodou, je ochucená.Ale myslím, že by to asi, po okořenění, šlo použít podobně.Ale asi je to místní variace.

autor: tejaja
vložené: 16. 02. 2010 13:01:35  nahlásiť  reagovať
 

Miška, do Hrašky netreba ani soľ, ani žiadne korenie, ona je už ochutená. Len sa mieša s vodou.smajlik

autor: michsamant
vložené: 16. 02. 2010 13:01:26  nahlásiť  reagovať
 

smajlik dakujem Lusi...vlozila som nieco o muke Besan http://www.toprecepty.sk/fotoalbum.php?id=10 je to nieco podobne ako Hraska??

autor: Lusinda79
vložené: 16. 02. 2010 12:59:56  nahlásiť  reagovať
 

Já mám Hrašku pikant a ta už je ochucená i lehce slaná.Tejaja díky za tip, co z Hrašky.smajlik

autor: michsamant
vložené: 16. 02. 2010 12:57:51  nahlásiť  reagovať
 

netreba do osolit? alebo ta Hraska je ochutena?


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

hrachová zmes na obalovanie hraška recepty zavarky do polievky závarky do polievok recepty závarka do polievky zavařka do polivky co je hraška co je to zavarka recepty ostatné polievky hraska recepty zavarka do polievky závarka do polievky recepty-zavarky do polievok haluškova polievka použitie hrašky hraška zmes na obaľovanie co je to zavarka do polievok recepty z hrašky pikant do polievky haluskz zavarky zavarka polievka závarka recept recept linzert muka hraska hraska do polievky recept polievky polievka z hrašky pikant závarka halušky zavarky do polievok hraska pikant recepty hraška na obalovanie recepty ochutene cesto na halušky hraška pikant top recept zavarka závarky do polievok recepty zavarky


Copyright © 2008 - 2017 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz