Viac ako  4 000  receptov

Závarka do polievky z Hrašky

Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ostatné

Suroviny:

Hraška - hrachová zmes na obaľovanie, voda, petržlenová vňať

Postup

Hrašku zmiešame s vodou, aby sme dostali cesto husté ako na halušky. Pridáme sekanú vňať.
Potom: a) Do horúceho oleje vhadzujeme cez strúhadlo s veľkými otvormi (alebo lyžičkou, kto má rád ako veľké halušky) halušky, ktoré smažíme. Dávame do hotovej polievky pri servírovaní alebo môžeme vložiť i do dusenej zeleniny.
b) Halušky rovnakým spôsobom zavaríme priamo do hotovej polievky a krátko povaríme. Nekoreníme, nesolíme, Hraška je výborne ochutená.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Závarka do polievky z Hrašky"

autor: michsamant
vložené: 16. 02. 2010 13:19:56  nahlásiť  reagovať
 

aha, no Besan je neochutena muka...tak rozdiel v tom asi bude

autor: Lusinda79
vložené: 16. 02. 2010 13:16:42  nahlásiť  reagovať
 

Miško koukla jsem, cizrna je také luštěnina, myslím, že to je jen trochu rozdílné..i když oboje je dobré pro nízký obsah lepku.Hraška opravdu stačí jen rozmíchat s vodou, je ochucená.Ale myslím, že by to asi, po okořenění, šlo použít podobně.Ale asi je to místní variace.

autor: tejaja
vložené: 16. 02. 2010 13:01:35  nahlásiť  reagovať
 

Miška, do Hrašky netreba ani soľ, ani žiadne korenie, ona je už ochutená. Len sa mieša s vodou.smajlik

autor: michsamant
vložené: 16. 02. 2010 13:01:26  nahlásiť  reagovať
 

smajlik dakujem Lusi...vlozila som nieco o muke Besan http://www.toprecepty.sk/fotoalbum.php?id=10 je to nieco podobne ako Hraska??

autor: Lusinda79
vložené: 16. 02. 2010 12:59:56  nahlásiť  reagovať
 

Já mám Hrašku pikant a ta už je ochucená i lehce slaná.Tejaja díky za tip, co z Hrašky.smajlik

autor: michsamant
vložené: 16. 02. 2010 12:57:51  nahlásiť  reagovať
 

netreba do osolit? alebo ta Hraska je ochutena?


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

zavarky do polievok hraška pikant co je hraška muka hraska zavařka do polivky polievka z hrašky pikant hraška na obalovanie recepty hrachová zmes na obalovanie závarky do polievok recepty recepty-zavarky do polievok co je to zavarka zavarky do polievky zavarka hraska recepty zavarka do polievky závarka halušky top recept zavarka použitie hrašky recepty z hrašky závarka do polievky pikant do polievky recepty závarka do polievky závarky do polievok co je to zavarka do polievok haluškova polievka haluskz zavarky recept linzert recept polievky hraška recepty zavarky hraska do polievky ochutene cesto na halušky polievka závarka recept recepty ostatné polievky hraška zmes na obaľovanie hraska pikant recepty


Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz