Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 12 hod.marinovanie+15 min. | |
Počet porcií (kusov): 4 |
4 kuracie prsíčka,500 g chřestu(špargle),deci bieleho vína,1 lyžička zázvoru,1 cibuľa,2 papriky,sójová omáčka,soľ,pepř,olej
Mäso nakrájame na malé kúsky a marinujeme 12 hodín v zmesi vína,soli,pepřu,zázvoru,sójovky,nadrobno nasekanej cibule a troche vody.Potom ho prudko opečieme na oleji,pridáme papriku na pásiky a šparglu.Pokial máme čerstvú,pridáme ju hneď,keď zaváranú,tak až úplne na konci dusenia.Môžeme ešte dochutiť sójovou omáčkou,prikoreniť podľa chuti.Podávame s ryžou a zeleninovou oblohou.
Jedlo je rýchle,jednoduché a výborné :-)
Autor: Ivana79 (Ivana Slováková) | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
+1samé dobré papky
vynikajuci recept...davam na vyuskusanie