Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Polievky |
![]() |
Čas prípravy: 50 min |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
1,5 l vývaru z údeného mäsa
500 g vianočnej klobásy
100 g bôbu
100 g fazule
5 strúčikov cesnaku
hrsť sušených húb
300 g údeného mäsa
100 g mäkkej klobásy
200 g kvasenej kapusty
400 g koreňovej zeleniny
Údené mäso uvaríme, vyberieme a odložíme.
Do vody z údeného mäsa vložíme očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, kolieska vianočnej klobásy, huby, cesnak, kvasenú kapustu a vopred namočené strukoviny.
Po uvarení polovicu koreňovej zeleniny vyberieme, rozmixujeme a vložíme späť do polievky namiesto zápražky. Krátko povaríme.
Do hotovej polievky vložíme na malé kocky nakrájané údené mäso a na oleji opečenú mäkkú klobásu.
![]() |
Autor: tomisuccess9 |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.