Viac ako  4 000  receptov

Kubánsky sendvič (Sandwich by Cuba)

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Kubánsky sendvič (Sandwich by Cuba)
nahoru
Kubánsky sendvič (Sandwich by Cuba)
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 30 min.
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 1-2

Suroviny:

300 g bielej bagety
180 g bravčového pleca

Dressing:
10 g horčice
20 g kečupu
mleté čierne korenie
3 g citrónovej kôry
3 g zázvoru
3 g pomarančovrj kôry
2 g chilli
2 g muškátového oriešku
4 plátky tvrdého syra (eidam)
15 g kyslej uhorky
2 kolieska paradajky
10 g červenej cibule
20 g masla
10 g korenie karí
mletá rasca
soľ

Postup

Bravčové mäso musí ísť do marinády. Marináda je ešte v tajných receptúrach. Ale čo môžem prezradiť, je to, že použite, aspoň na približnú chuť mäsa, čierne korenie, soľ, rascu mletú, zelené korenie, karí korenie v miere asi po 5 g, až na kari korenie, ktorého hmotnosť je 10 g. Mäso sa namarinuje a dávate ho piecť pri teplote 180-200°C 20 min.

Dresing vytvoríte zmiešaním všetkých ingrediencií, ktoré sú uvedené v rozpise. Zázvor, podotýkam ošúpať a natenko nastrúhať, resp. ak sa Vám podarí rozmixovať ponorným mixérom. Môžete rozmixovať všetky prísady spolu. To potom natriete na spodok a vrch bagety zvútra.

Ak máte hotové mäso, narežte ho na väčšie kúsky. Akoby ste rezali mäso na kebab, ale oveľa väčšie kúsky. Na to položíte plátky syra, pridáte uhorku, paradajku (kolieska o hrúbke asi 4 mm) a kolieska cibule.

Vyberiete panvičku, zapnete sporák a necháte panvičku nahriať. Dáte maslo, ale len trošku. Zvyšok masla dajte roztopiť do mikrovlnej rúry na pár sekúnd. Poradím, že do masla pridajte pár kvapiek olivového oleja. Pretrite tým roztopeným maslom vrch hotového sendviča a nechajte na panvičke z oboch strán do chrumkava pripiecť. Keď to máte hotové, môžete servírovať - opečený naplnený sendvič prekrojte na polovicu.

Poznámka

Nie je to plnená bageta. Aj keď bageta je najpoužiteľnejšia a spĺňa 90%.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
žiadne ohodnotenie udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Kubánsky sendvič (Sandwich by Cuba)"

K receptu nejsou žádné komentáře.


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz