Viac ako  4 000  receptov

Bravčové pečené v pikantnej marináde

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Bravčové pečené v pikantnej marináde
nahoru
Bravčové pečené v pikantnej marináde Bravčové pečené v pikantnej marináde
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 90 min
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 5 porcii

Suroviny:

Na marinadu :

1 stiplava papricka (podla vlasnteho uvazenia aj viac)
4 velke cesnakove struciky
1 plna PL med
3 PL olej
1 PL horcica
1 CL drvena rasca
1 CL drvene korenie
1 CL sol

1 kg krkovicka bez kosti

Postup

Pripravime si marinadu….

Ocistime cesnak a nasekame ho. Papricku nakrajame na jemne pruzku. Ja ju od semienok a ziliek necistim, pouzijem vsetko.

Zmiesame med, horcicku, cesnak, papricku a koreniny. Nakoniec primiesame olej.
Maso umyjeme a dobre osusime. Urobime do masa hlboke zarezy a do nich vlozime po trochach marinadu.
Nakoniec marinadou dobre obalime cely kus masa.
Maso v pekaciku prikryjeme a vlozime do druheho dna do chladnicky.

Odlezanu krkovicku vyberieme asi hodinu pred pecenim. Zapneme ruru aby sa dobre vyhriala. Na panvici rozohrejeme trochu oleja a cely kus masa zo vsetkych stran opecieme do hneda.
Opecene maso prelozime znovu do pekacika, vypek v panvici rozriedime horucou vodou a vlejeme k masu. Maso prikryjeme a dame piect. Po hodine som usudila, ze este polhodinu by potrebovalo. Po hodine a pol som odkryla a nechala trochu vyparit a zapiect.

Maso vyberieme a nechame pred krajanim aspon 15 minut odpocinut.

Poznámka

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2117

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
4 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Bravčové pečené v pikantnej marináde"

autor: eva hubova
vložené: 27. 11. 2013 17:19:46  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 23. 11. 2013 20:30:26  nahlásiť  reagovať
 

jarda Kadic: no...moj muz je uz zvyknuty, vzdy prv ako zapichne vidlicku do masa tak na mna krici....uz mas odfoteneeee? mozem jest????

vložené: 23. 11. 2013 20:28:31  nahlásiť  reagovať
 

Masko bude určitě moc dobré a ještě jak to máš nádherně naaranžováno,to se najedí i očismajlik Já když něco fotím,tak to plácnu na talíř,postavím vkuchyni na roh stolu a je vymalovánosmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz