Viac ako  4 000  receptov

Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom
nahoru
Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Minútky
Čas prípravy Čas prípravy: 10 minut
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 1 porcia

Suroviny:

300g sviekovica
1 lyzica sezamove semienka
125 ml horuca voda
2 lyzice sojova omacka
1 lyzica nasekany dumbier
3 struciky cesnak
vlocky susenych cili susenych papriciek (podla chuti)
1 cerstva stiplava paprika
1 oranzova paprika
1 mensia mrkva
1 mokka lyzicka skrobovej mucky
3 lyzice sezamovy olej

Postup

Zeleninu ocistime.
Cesnak, dumbier, cili nakrajame na tenke pruzky. Oranzovu papriku na hrubsie pruzky a mrkvu na tenke zapalky.
Svieckovicu nakrajame na tenke platky a tie na na pruzky.
Wok rozohrejeme a nasucho na nom oprazime sezamove semienka.
Semienka odlozime nabok a do woku dame dve lyzice sezamoveho oleja,
Ked bude olej horuci tak na nom prazime 3 az 4 minuty (na zdroji tepla) masove pruzky. Maso odlozime na teple miesto.
Do woku pridame ostatok oleja...a vlozime vsetku zeleninu, ktoru posypeme vlockami suseneho cili...prazime 2 az 3 minuty.
V horucej vode rozmiesame skrobovu mucku a sojovu omacku .
Po oprazeni, zeleninu zalejeme horucim nalevom a nechame povarit 2 minutky.
Pridame maso a nechame zhustnut.
Podla potreby dosolime.
Na zaver pred podavanim maso posypeme oprazenym sezamom.

Poznámka

horucu vodu mozete nahradit vyvarom.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
7 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom"

autor: vybusna
vložené: 16. 01. 2013 21:57:25  nahlásiť  reagovať
 

eva hubova: jaj evi...to nie su feferonky v pravom zmysle slova...su to ake stiplavejsie papricky...v nemecku ich volaju feferonky, ale v nemecku maju velmi nizky prah stiplavosti. som pridala fotku, ze ako vyzeraju.

autor: eva hubova
vložené: 16. 01. 2013 02:36:02  nahlásiť  reagovať
 

No to je krásasmajliksmajlik a tolik feferóneksmajlik

autor: vietnamka
vložené: 15. 01. 2013 19:55:56  nahlásiť  reagovať
 

toto musim urobit. dufam, ze sa to da robit aj z ineho hovadzieho masa,


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz