Viac ako  4 000  receptov

Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom

Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom
nahoru
Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Minútky
Čas prípravy Čas prípravy: 10 minut
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 1 porcia

Suroviny:

300g sviekovica
1 lyzica sezamove semienka
125 ml horuca voda
2 lyzice sojova omacka
1 lyzica nasekany dumbier
3 struciky cesnak
vlocky susenych cili susenych papriciek (podla chuti)
1 cerstva stiplava paprika
1 oranzova paprika
1 mensia mrkva
1 mokka lyzicka skrobovej mucky
3 lyzice sezamovy olej

Postup

Zeleninu ocistime.
Cesnak, dumbier, cili nakrajame na tenke pruzky. Oranzovu papriku na hrubsie pruzky a mrkvu na tenke zapalky.
Svieckovicu nakrajame na tenke platky a tie na na pruzky.
Wok rozohrejeme a nasucho na nom oprazime sezamove semienka.
Semienka odlozime nabok a do woku dame dve lyzice sezamoveho oleja,
Ked bude olej horuci tak na nom prazime 3 az 4 minuty (na zdroji tepla) masove pruzky. Maso odlozime na teple miesto.
Do woku pridame ostatok oleja...a vlozime vsetku zeleninu, ktoru posypeme vlockami suseneho cili...prazime 2 az 3 minuty.
V horucej vode rozmiesame skrobovu mucku a sojovu omacku .
Po oprazeni, zeleninu zalejeme horucim nalevom a nechame povarit 2 minutky.
Pridame maso a nechame zhustnut.
Podla potreby dosolime.
Na zaver pred podavanim maso posypeme oprazenym sezamom.

Poznámka

horucu vodu mozete nahradit vyvarom.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
7 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Wok - pikantné hovädzie mäso so sezamom"

autor: vybusna
vložené: 16. 01. 2013 21:57:25  nahlásiť  reagovať
 

eva hubova: jaj evi...to nie su feferonky v pravom zmysle slova...su to ake stiplavejsie papricky...v nemecku ich volaju feferonky, ale v nemecku maju velmi nizky prah stiplavosti. som pridala fotku, ze ako vyzeraju.

autor: eva hubova
vložené: 16. 01. 2013 02:36:02  nahlásiť  reagovať
 

No to je krásasmajliksmajlik a tolik feferóneksmajlik

autor: vietnamka
vložené: 15. 01. 2013 19:55:56  nahlásiť  reagovať
 

toto musim urobit. dufam, ze sa to da robit aj z ineho hovadzieho masa,


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

hovädzie mäso recepty recepty z hovadzieho stehna pikantne hovädzie mäso recept hovädzí meso hovadzia minutka pikantné hovädzie pikantne hovedzie meso recept pikantne hovadzie maso hovadzie stehno recept hovädzie mäso recept semienka cili papriciek bravcove maso so sezamom


Copyright © 2008 - 2018 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz