![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
1 celé kurča, 2 lyžice sladkej sójovej omáčky Ketjap A, Limetková šťava, 400 ml vody, Ajam Pedis Mix 100g, Príloha: Jazmínová ryža
Kurča rozdelíme na kúsky a orestujeme v panvici v 2-3 lyžiciach oleja. Pridáme zmes a miešame. Pridáme 400ml vody, 2 lyžice sladkej sójovej omáčky a šťavu z limetky. Privedieme k varu a potom za občasného premiešania dusíme pokiaľ mäso nezmäkne. Soľ podľa chuti.
Tesne pred dokončením doporučujem pridať pár kúskov ananásu.
![]() |
Autor: adec01 (Denis) |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Odpoveď a ďalšie informácie nájdete vo fóre.http://www.toprecepty.sk/df_forum.php?forum=55
adec01, ako prilohu doporucujes jazminovu ryzu....ja viem, ze sa predava ryza, ktora ma nazov na sacku *jazminova*. ale ona je dochucovana nejak jazminom, alebo je to len nejaka odroda???
Pozývam Vás do diskusného fóra: Tak chutí Ázia, kde si s Vami rád vymením skúsenosti.
http://www.toprecepty.sk/df_forum.php?forum=55