Viac ako  4 000  receptov

Bageta strašne jednoduchá a fajna

Bageta strašne jednoduchá a fajna
nahoru
Bageta strašne jednoduchá a fajna Bageta strašne jednoduchá a fajna Bageta strašne jednoduchá a fajna
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Domáca pekáreň

Suroviny:

1 pohar vody, 2 1/2 pohara hladkej muky, 1 PL cukru, 1 CL soli, 1 1/2 CL susenych kvasnic

Postup

POSTUP ;
Muku,vodu, sol a kvasok zmiesame a nechame kysnut asi tak 40min.
Vykysnute cesto rozvalkajte na obdlznik cca 40x30 cm a prerezte na polovicu...
kazdu cast zrolujte ako roladu a vyformujte bagety....
ostrym nozikom urobte par zarezov a nechajte 3/4 hodinku podkysnut....pred pecenim ich potrite slanou vodou.....
pecieme na 190 stupnov cca 20-25 minut.....
z tejto davky vyjdu 3 mensie alebo 2 vacsie bagety....

Autor Autor: (zuzana buzgova)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Podobné recepty

Komentáre k receptu "Bageta strašne jednoduchá a fajna"

autor: Katka (neregistrovaný/á)
vložené: 17. 11. 2017 12:20:26  nahlásiť  reagovať
 

Ja som pekar zaciatocnik a to cesto sa mi strasne lepi :( aj ked davam stale muku, neda sa ani valkat. Co som spravila zle prosim?

autor: Katka (neregistrovaný/á)
vložené: 17. 11. 2017 12:20:00  nahlásiť  reagovať
 

Ja som pekar zaciatocnik a to cesto sa mi strasne lepi :( aj ked davam stale muku, neda sa ani valkat. Co som spravila zle prosim?

autor: Baba (neregistrovaný/á)
vložené: 03. 10. 2015 10:52:52  nahlásiť  reagovať
 

Naozaj je fantastická. Skvelý recept.
smajlik

autor: Coko (neregistrovaný/á)
vložené: 14. 09. 2013 21:34:23  nahlásiť  reagovať
 

wwaaauuuu super... ja som aj vyskúšala to cesto dáť na stvorčeky a naplniť ich buď nuttelou alebo iba plátkovým syrom a horčicou a gut apetit :D :D

autor: Adriana (neregistrovaný/á)
vložené: 20. 05. 2013 22:52:37  nahlásiť  reagovať
 

lipary: Ja som pouzila pohar 2,5 deci a bagety boli super smajlik

autor: lipary
vložené: 22. 06. 2011 11:04:11  nahlásiť  reagovať
 

aký veľký pohár - 2-3 dcl, O.5 l ?

autor: mia2404
vložené: 19. 03. 2011 22:29:51  nahlásiť  reagovať
 

super ani pekrnicku nepotrebujessmajlik

autor: ALENICKA
vložené: 21. 02. 2011 17:53:03  nahlásiť  reagovať
 

VYZERA VYBORNE,VYSKUSAM


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz