Viac ako  4 000  receptov

Plátky z roštenca na rozmaríne a cesnaku

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Plátky z roštenca na rozmaríne a cesnaku
nahoru
Plátky z roštenca na rozmaríne a cesnaku
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovädzie mäso

Suroviny:

Plátky masa cca 2cm hrube, struciky cesnaku, rozmarinove vetvicky (kto nema tak suseny prasok) olej, trosku muky, limeta (citron),cibula.

Postup

V stredu kupime maso a naporcujeme si ho ...NENAKLEPAVAME. Pripravime si sklenenu, alebo keramicku nadobu s pokrievkou. Cesnak naplatkajume, z rozmarinovej vetvicky odstranime ihlicky a drievko vyhodime...ihlicky nie. Maso z kazdej strany dobre ponatierame olejom a ukladame ho do nadoby a prekladame naplatkovanym cesnakom a ihlickami. Vsetkeho by malo byt dostatok, to je zaklad dobrej chuti. Prikryjeme pokrievkou, alebo uzatvorime foliou. Odlozime do chladnicky a vytiahneme v nedelu rano. Odoberieme necelu lyzicku oleja z pacovanych rosteniek, dame ho do kvalitnej panvice, rozotrieme papierovou vreckovkou po dne a rostenky opecieme z obidvoch stran, pokial by to mala byt minutka tak po opeceni maso vyberieme, pokrajame na pasiky, zakvapkame limetkovou stavou a pofrkame ochutenym olejom a podavame. Pokial chcete mat omackovy obed, tak po opeceni rosteniek, este pridame do panvice trochu oleja, nakrajame cibulu a cesnak na pasiky, poprazime, vratime platky a podlejeme horucou vodou. Prikryte dusime, pokial nebude maso makke. Rostenky vyberieme, vypek poprasime mukou, rozslahame metlickou a nechame prevriet. Omacku mozeme este dochutit nejakym oblubenych korenim.

Poznámka

Musim si dat zostelovat fotak..su strasne syte farby..to maso prisaham nie je ani pripalene a nie je v skutocnosti ani take tmave.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Plátky z roštenca na rozmaríne a cesnaku"

autor: ivulinka
vložené: 18. 01. 2011 15:49:26  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik

autor: amalia
vložené: 17. 01. 2011 08:16:51  nahlásiť  reagovať
 

smajlikmilik, foťák je v poriadku, fotka je smajlik, to znamená, že to môže byť prudko jedlésmajlik+4smajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 17. 01. 2011 00:18:35  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik+3

autor: Yanah
vložené: 16. 01. 2011 21:05:20  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik roštenku som robila už veľakrát, ale takto krásne naservírovať a odfotiť by som ju určite nedokázala smajlik

autor: ercicka
vložené: 16. 01. 2011 21:03:40  nahlásiť  reagovať
 

smajlik

autor: Patricie
vložené: 16. 01. 2011 19:43:25  nahlásiť  reagovať
 

smajlikTak to je krásasmajliksmajliksmajliksmajlik+


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz