Viac ako  4 000  receptov

Pangasius zo zemiakmi

Pangasius zo zemiakmi
nahoru
Pangasius zo zemiakmi
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ryby
Čas prípravy Čas prípravy: 1h 30min
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

Pangasius
Korenie na ryby
Soľ
Citron 1-2
Zemiaky
Petržlenová vňať

Postup

Filety pangasiusa si oplachneme.Väčší plech si potrieme troškou oleja.Potom si oplachnutého pangasiusa nasolíme okoreníme korením na ryby,poukladáme na plech a podlejeme troškou vody a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov.Počas pečenia ešte niekoľko krát podlievame vodou.Na vrch pangasiusa môžme poukladať plátky citrónu,alebo pokvapkať citrónovou šťavou.Zemiaky si dobre umyjeme očistíme pokrájame na štvrťky a dáme variť.Vodu v ktorej sa zemiaky varia osolíme a pridáme rascu.Scedíme vodu zo zemiakov,pridáme trošku masla na horúce zemiaky,aby sa nam pekne roztopilo a pridame sušenú petržlenovú vňať.

Poznámka

Petržlenovú vňať je lepšie dávať čerstvú,ale ja som čerstvú doma nemala tak som ju nahradila sušenou.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
7 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Pangasius zo zemiakmi"

vložené: 05. 12. 2010 11:37:10  nahlásiť  reagovať
 

taky super úprava pagasesmajlik+1smajlik

vložené: 04. 12. 2010 11:13:21  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik

autor: Iriska
vložené: 03. 12. 2010 14:21:09  nahlásiť  reagovať
 

Dala jsem kousek měkkého taveného sýra. Krásně se roztekl a bylo to taky moc dobré.smajlik+

autor: paloma
vložené: 02. 12. 2010 20:32:38  nahlásiť  reagovať
 

Ved aj ja to tak robievam len som nemala doma osminkove maslo,iba floru a nebola som si ista ci mozem dat aj take tak som nedala ale napadlo ma to len mi chybalo v chladnicke to masielko.Inak dobre je nastruhat aj na pangasiusa tvrdy syr akysla smotana.Je to fakt vyborne.Dakujem za komentar.Paloma

autor: Yanah
vložené: 02. 12. 2010 20:06:06  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik pangasa robievam presne tak isto, iba ešte na každý filet dám kúsoček masla........je to rýchle, jednoduché a výborné......


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

vyprážaný pangasius recepty na pangasiusa recepty vyprazany pangasius ako pripraviť pangasius file zapečený pangasius so zemiakmi výborný pangasius ryba ako pripravit rybu pangas pangasius jednoduchý recept príprava pangasia recept na pangasius srozmarinom a zemiakmi recepty pangasius ryby recepty pangasius pangasius vyprážaný vyprážaný pangasius recept vyprážaný pangasius-recepty videorecepty . cz. pangasius na grile ako pripravit pangasiusa ako pripraviť rybu pangasius recept + pangasius pečeniepangasius ako pripravit rybu pangasius recepty sk pangasius recept ako pripraviť pangasiusa v rúre pangasius recepty pangasius recepty.sk príprava pangasiusa pangasius ryba recept recept pangasius pangasius vyprážaný pangasius recepty ryba pangasius recept na pangasius recept na pangasiusa recepty z pangasiusa pangasius s pečenými zemiakmi ako pripravit pangasiusa .sk pangasius so zemiakmi výborný pangasius ako pripravit pangasius jak pripravit pangacius príprava pangasiusa recept


Copyright © 2008 - 2018 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz