Viac ako  4 000  receptov

Pangasius zo zemiakmi

Pangasius zo zemiakmi
nahoru
Pangasius zo zemiakmi
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ryby
Čas prípravy Čas prípravy: 1h 30min
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

Pangasius
Korenie na ryby
Soľ
Citron 1-2
Zemiaky
Petržlenová vňať

Postup

Filety pangasiusa si oplachneme.Väčší plech si potrieme troškou oleja.Potom si oplachnutého pangasiusa nasolíme okoreníme korením na ryby,poukladáme na plech a podlejeme troškou vody a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov.Počas pečenia ešte niekoľko krát podlievame vodou.Na vrch pangasiusa môžme poukladať plátky citrónu,alebo pokvapkať citrónovou šťavou.Zemiaky si dobre umyjeme očistíme pokrájame na štvrťky a dáme variť.Vodu v ktorej sa zemiaky varia osolíme a pridáme rascu.Scedíme vodu zo zemiakov,pridáme trošku masla na horúce zemiaky,aby sa nam pekne roztopilo a pridame sušenú petržlenovú vňať.

Poznámka

Petržlenovú vňať je lepšie dávať čerstvú,ale ja som čerstvú doma nemala tak som ju nahradila sušenou.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
7 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Pangasius zo zemiakmi"

vložené: 05. 12. 2010 11:37:10  nahlásiť  reagovať
 

taky super úprava pagasesmajlik+1smajlik

vložené: 04. 12. 2010 11:13:21  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik

autor: Iriska
vložené: 03. 12. 2010 14:21:09  nahlásiť  reagovať
 

Dala jsem kousek měkkého taveného sýra. Krásně se roztekl a bylo to taky moc dobré.smajlik+

autor: paloma
vložené: 02. 12. 2010 20:32:38  nahlásiť  reagovať
 

Ved aj ja to tak robievam len som nemala doma osminkove maslo,iba floru a nebola som si ista ci mozem dat aj take tak som nedala ale napadlo ma to len mi chybalo v chladnicke to masielko.Inak dobre je nastruhat aj na pangasiusa tvrdy syr akysla smotana.Je to fakt vyborne.Dakujem za komentar.Paloma

autor: Yanah
vložené: 02. 12. 2010 20:06:06  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik pangasa robievam presne tak isto, iba ešte na každý filet dám kúsoček masla........je to rýchle, jednoduché a výborné......


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz