![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
|
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
|
Čas prípravy: 25 minút |
|
Počet porcií (kusov): 2 |
1 ks kuracích alebo morčacích pŕs
2 ks paradajky
1 ks paprika zelená
1/2 ks fialovej cibule
troška pažitky
2 lyžičky červenej papriky (môže byť aj pikantná)
Soľ a korenie
1/2 lyžičky nastrúhaného zázvoru
1-2 strúčiky cesnaku alebo cesnaková soľ, podľa chuti(keď dáme ces.soľ, tak so solením opatrne)
1 lyžica múky alebo škrobovej múky
2 polievkové lyžice kačacieho tuku (olej nie je taký dobrý)
2,5 až 3 dl vody
Kuracie prsia nakrájame na menšie kocky a na masti podusíme. Pridáme nakrájanú cibuľu, papriku, paradajky, 2 lyžičky červenej papriky a pomiešame a potom zalejeme 1 šálkou vody (cca 2,5 až 3 dl)podľa potreby.
Okoreníme, osolíme, pridáme zázvor (podľa chuti). Keď mäso úplne zmäkne, pridáme cesnak (soľ) pridáme 1 lyžicu múky/škrobovú múku. 1 min miešame. Podávame s ryžou alebo chlebom.
|
Autor: Mary007 (Maria Halajova) |
|
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]()
|
5 kladných ohodnotení | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|




vdaka
velmi zajímavý receptík
+1
Vyzerá to dobre

erika urcite cerstvy....pise nastruhany
Ahoj, ten zazvor myslis cerstvy? alebo mlety-praskovy?