Viac ako  4 000  receptov

Pražma na bylinkách

Pražma na bylinkách
nahoru
Pražma na bylinkách Pražma na bylinkách Pražma na bylinkách
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ryby
Čas prípravy Čas prípravy: 90
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 2 ks

Suroviny:

2ks Pražma
500gr zemiak
2ks citrón
4 strúčiky nakladaného cesnaku
olivový olej, thymian, rozmarín

Postup

Umytú a osušenú pražmu nasolíme z vonkajšej aj vnútornej strany. Do vnútra vložíme strúčiky naloženého cesnaku /chilli olej/. Pripravíme si alobal, polejeme olivovým olejom, poukladáme na kolieska nakrájané zemiaky, plátky citróna. Osolíme a posypeme thymianom. Na zemiaky položíme rybu polejeme olivovým olejom, na vrh položíme plátky citróna a vetvičku rozmarínu. Celé zakryjeme alobalom a pečieme v rozohriatej rúre cca 60 minút.

Autor Autor: (Moshe -Norbert Otter)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
3 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Pražma na bylinkách"

autor: vybusna
vložené: 26. 07. 2012 20:19:19  nahlásiť  reagovať
 

pk2: ja rybu nejem, tak sa k jej chuti nemam ako vyjadrit, len som sa zamyslela, ci je to skutocne vela toho citronu, ked sa nejedna o stavu, ale len o kolieska, poukladane popri. Nemam predstavu, ako velmi to chut ryby potlaci.

autor: pk2 (neregistrovaný/á)
vložené: 26. 07. 2012 14:20:57  nahlásiť  reagovať
 

horsi recept na rybu som uz davno nenasiel, prilis vela citronu,cele je to nim prebite,straca sa chut ryby

autor: Vaše meno: (neregistrovaný/á)
vložené: 19. 07. 2011 07:34:48  nahlásiť  reagovať
 

Koľko vážila ryba? nebude 60min pečenia až príliš.
Ja pražmu upravujem maximálne 30min

autor: allis
vložené: 23. 10. 2010 10:54:54  nahlásiť  reagovať
 

špagetko, doplnilas to, co gmptop už napsal smajlik

autor: zizala
vložené: 23. 10. 2010 10:29:56  nahlásiť  reagovať
 

Já jsem párkrát místo tymiánu dala mateřídoušku do jídel a vůbec to nebylo špatný smajlik Zase trochu jiná chuť a vůně...to jen tak na okraj smajlik

autor: spagetka
vložené: 23. 10. 2010 08:39:43  nahlásiť  reagovať
 

A ještědoplním Maris, že tymián je latinsky Thymus vulgaris smajlik, jen abychom v tom měli jasno smajlik

autor: maris
vložené: 22. 10. 2010 15:20:37  nahlásiť  reagovať
 

Thymus serpyllum je mateřídouška a ne tymiánhttp://zdravi.ao-institut.cz/Zdravi/Byliny/15-Mate...

autor: Moshe
vložené: 22. 10. 2010 05:58:42  nahlásiť  reagovať
 

gmptop: ano jedna sa o klasicky tymian Thymus serpyllum.

autor: gmptop
vložené: 21. 10. 2010 22:37:40  nahlásiť  reagovať
 

V surovinách je použit thymian - jedná se snad o Dúšku tymianovú, po prostu o tymian? (Thymus vulgaris, česky tymián obecný, po polski Macierzanka tymianek)?

autor: Moshe
vložené: 14. 10. 2010 04:40:28  nahlásiť  reagovať
 

petralajtka: dakujem za komentik. Ja ju kupujem zasadne chladenu cerstvu tak ako aj vsetky ryby a morske zivocichy a na kusy. Zasadne nic mrazene. Ano akorat pozeram katalog z metra a dnes idem na nakup ryb a krabov...uz sa tesim na tu pochutku.smajlik

autor: petralajtka (neregistrovaný/á)
vložené: 13. 10. 2010 14:48:28  nahlásiť  reagovať
 

Moshe, Ty kupuješ pražmu kráľovskú, však? Túsom ešte nejedla, kupovala som len tú obyčajnú /neviem rýchlo ako sa volá, tiež v metre, ale mrazený balík asi 5 kusov/
bola vývorná aj tá, hlavne na rošte. griloval môj strýko, keď som mu ich priniesla tak ma zjazdil, že kto to bude jesť, samá kosť a tak....a nemal pravdu, kostí veľa nemá, má pekné biele mäsko a strýko bol prvý, kto ju jedol, postojačky chrúmal, v ruke ako keby mal rezeň smajlik

všetkým milovníkom rýb teda oznamujem, že od dnešného dňa je pražma kráľovská - čsrtstvá v sieti METRO v akcii za 8,21 €, nech sa páči nakupovať

vďaka Moshe za recept, ten chilli cesnak mám na poličke ešte neotvorený, použijem smajlik

vložené: 09. 10. 2010 15:36:00  nahlásiť  reagovať
 

krásný receptík +1smajliksmajlik

vložené: 09. 10. 2010 06:40:51  nahlásiť  reagovať
 

Dakujem za odpoved, určite si ju tam dám kúpiť...vdaka za informáciusmajlik...a tá jednoduchá príprava + suroviny - dajú vyniknúť úžasnej chuti tejto ozajstnej delikatesysmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Moshe
vložené: 09. 10. 2010 06:31:06  nahlásiť  reagovať
 

Ryby nakupujem zasadne v metre, su denne čerstve v ľade a niektore predavaju aj živé.smajlik

vložené: 09. 10. 2010 06:11:43  nahlásiť  reagovať
 

To je supeeersmajlikmňamsmajliksmajliksmajlik a kde si, prosím Ta, tú vynikajúcu rybu vzal? Bežbý človek môže o nej len snívať...smajlik+1


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

pecena prazma recept na prazmu kralovsku recepty ryby pražma príprava ryby pražma recepty prazma kralovska recept prazma modra pražma recepty pražma kralovska-recepty pražma modravá recept recepty z pražmy prazma ryba prazma kralovska pražma královská recepty prazma pecena recepty na rybu pražma prama recepty pražma pražma príprava prazma kralovska recept recepty na pražmu pražma recept ryba pražma recept pražman prazma pražma modrá recept prazma na bylinkach pražman pražma modravá pražman recepty pečeny pražman recepty pražman recept na rybu pražma prazma modra pražma zlatá - príprava pražman recept jak udělat pražmu recept pražma recept na pražmu ryba na bylinkach recept prazma kralovska resepty pražmo


Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz