Viac ako  4 000  receptov

Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami
nahoru
Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Domáca pekáreň
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 8 vacsich gulatych zemliciek

Suroviny:

200 ml vody, 100 ml olivoveho oleja, 250 g hladkej muky, 150 g celozrnnej raznej muky, 100 g grahamovej muky, 1 pl provensalskych byliniek, 20 g cerstveho (alebo vrecusko suseneho) drozdia, 1 1/2 lyzicky soli, 1/2 lyzicky mleteho cierneho korenia, 3 pl vykostkovanych a nahrubo pokrajanych velkych ciernych oliv (kalamata), 3 pl nahrubo rozdrvenych piniovych jadierok

Postup

Do domacej pekarne dame suroviny podla poradia, ako su uvedene vyssie, okrem oliv a pinoliek. Pekaren zapneme na program "cesto". Po vykysnuti cesto prelozime na dosku a zamiesime don olivy a pinolky. Dobre premiesime, rozdelime na 8 rovnakych dielov a urobime gulate zemle. Poukladame na plech vylozeny papierom na pecenie a nechame este 1 hodinu kysnut.
Ruru predhrejeme na 200°C a pri tejto teplote pecieme zemlicky 10 minut. Potom teplotu znizime na 180°C a dopecieme asi 15-20 minut, zavisi to od rury.
zistila som, ze tieto zemlicky su vyborne na pripravu talianskej bruschetty.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
6 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Žemlicky s piniovymi jadierkami a olivami"

autor: aranosi
vložené: 13. 08. 2010 16:35:29  nahlásiť  reagovať
 

Hm ty musí být mooooc dobrésmajliksmajlik+5

vložené: 11. 08. 2010 19:26:33  nahlásiť  reagovať
 

Tie sú super! Výborne by sa hodili k môjmu šalátu. +3 smajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz