Viac ako  4 000  receptov

Grécke jahňacie filetky na bylinkovom základe s baklažánovým pyré

Grécke jahňacie filetky na bylinkovom základe s baklažánovým pyré
nahoru
Grécke jahňacie filetky na bylinkovom základe s baklažánovým pyré Grécke jahňacie filetky na bylinkovom základe s baklažánovým pyré
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Iné mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 60 min + priprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 2

Suroviny:

350g jahnacich filiet..odblanenych a zbavenych tuku, 1 velka paradajka, lyzica paradajkoveho pretlaku, 1 cibula, 6 strucikov cesnaku, velka lyzica susenej, alebo hrst cerstvej maty, lyzicka suseneho koriandru, vetvicka rozmarinu, alebo lyzicka suseneho, hrst cerstvej majoranky, alebo lyzica susenej, citronova stava, olivovy olej, sol, korenie, vyvar z bujonu

Postup

Cibulu najemno nakrajame, cesnak nasekame. Paradajku nakrajame na kusky. Filety osolime, okorenime a opecieme na panvici, po opeceni ich vyberieme z panvice a odlozime na bok. Do vypeku vlozime cibulu, cesnak a vsetky cerstve bylinky, porestujeme (pokial mame susene bylinky, tak tie pridame az do hotoveho zakladu). Pridame paradajku, pretlak, citronovu stavu a dobre rozmiesame a podlejeme vyvarom, nechame prejst varom a do tohto zakladu pridame opecene filety. Dusime za obcasneho podliatia bujonom, kym nie su makke (cca 60 min)

Poznámka

recept na baklazanove pyre
http://www.toprecepty.sk/recept/1890-baklazanove-p...

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Podobné recepty

Komentáre k receptu "Grécke jahňacie filetky na bylinkovom základe s baklažánovým pyré"

autor: aranosi
vložené: 03. 08. 2010 08:19:21  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik+5

autor: michsamant
vložené: 02. 08. 2010 13:11:04  nahlásiť  reagovať
 

pekna farba maska a stavy smajlik

autor: vybusna
vložené: 02. 08. 2010 08:55:48  nahlásiť  reagovať
 

dakujem..opravene

autor: amalia
vložené: 02. 08. 2010 08:42:26  nahlásiť  reagovať
 

smajlikvyzera to vyborne, milenkasmajlik +3 smajliksmajliksmajlik neurobila si preklep? 6 hlaviciek cesnaku na 350 g masa sa mi zda trosku vela, nebude to 6 strucikov?smajlik ale mozno to ma tak byt, uz som jedla kurca pecene na 40 strucikoch cesnakusmajlik

autor: eva hubova
vložené: 01. 08. 2010 21:09:28  nahlásiť  reagovať
 

to vypadá moc dobřesmajliksmajlik+2


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

baklazanove pyre jahnacie filet jahnacie file jahnacie grecky grecke receptury s obrazkami


Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz