Viac ako  4 000  receptov

Peceny plneny baklazan

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Peceny plneny baklazan
nahoru
Peceny plneny baklazan
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá

Suroviny:

1 velky baklazan
olej

2 stredne velke cervene cibule
2-3 velke struciky cesnaku
1 zelena chilli papricka
2 stredne velke paradajky
susene oregana
1 lyzicka garam masala
sol
hrst cerstvej koriandrovej vnate
trocha struhaneho syra (pouzila som indicky Cheddar)
olivovy olej na pokvapkanie
troska vody na podliatie

Postup

Baklazan prekrojime na polovicu. Supku niekolkokrat prepichneme vidlickou. Obe polovicky cele potrieme olejom, ulozime do pekaca a v predohriatej rure pecieme na 250st., 10-15 minut.

Baklazanovu duzinu vydlabeme lyzickou. Nechajte ho troska vychladnut, aby ste si pri tom prsty nepopalili. Duzinu nakrajame nadrobno. Po 10 minutach pecenia nebude celkom kasovita, preto je treba ju nakrajat.

Na troske oleja v panvici orestujeme nadrobno nakrajanu cibulu, cesnak a chilli papricku.

Pridame nadrobno nakrajane paradajky a baklazanovu duzinu. Pridame garam masala, oregano a sol, asi 5 minut restujeme. Premiesavame.

Hotove odstavime z ohna, primiesame nadrobno nakrajanu koriandrovu vnat a nastruhany syr.

Touto zmesou naplnime vydlabane baklazanove supky. Kazdy prelejeme lyzickou olivoveho oleja, baklazany trosicka podlejeme vodou a pecieme 20 minut na 180st.

Mozeme podavat s nakrajanou nasucho opecenou bagetou alebo inym pecivom.

Poznámka

http://akochutimasala.blogspot.in/2011/11/peceny-p...

Autor Autor: (Michaela Samant)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
3 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Peceny plneny baklazan"

autor: michsamant
vložené: 14. 06. 2010 17:24:52  nahlásiť  reagovať
 

no a som rada, ze chutilo smajlik

autor: michsamant
vložené: 14. 06. 2010 17:24:36  nahlásiť  reagovať
 

ja robim prave len trochu paneeru, vzdy cerstvy alebo si kupujem hotovy,ale niekedy si kupim alebo vyrobim viac a zamrazim ho. spotrebujem ho potom tak do 2 tyzdnov, ak ho zamrazim.

autor: amalia
vložené: 14. 06. 2010 17:21:53  nahlásiť  reagovať
 

akurat cez vikend som skusala vyrobit panyr. bolo ho strasne malo, asi bude treba aspon 3 litre mliekasmajlik ako dlho a ako sa da panyr uchovat, aby sa nepokazil? tak som urobila tvoj baklazan. bol skvely, miskasmajliksmajliksmajlik bodiksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 14. 06. 2010 16:52:16  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajlik+2


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz