![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
|
Kategorie receptu: Syry |
|
Čas prípravy: 20 minút + príprava |
|
Počet porcií (kusov): 4 |
400 g tvrdého syra - Eidam, Gouda..., 2 vajcia, mlieko, soľ, polohrubá múka, strúhanka, olej
Syr pokrájame na 100 g plátky a namočíme do mlieka. Obalíme v múke, vo vajciach, rozšľahaných so soľou a mliekom a v strúhanke. Ešte raz opakujeme obaľovanie vo vajíčku a v strúhanke, aby syr pri vysmážaní nevytiekol. Obalený syr odložíme na jednu hodinu do chladničky. Vyprážame v dostatočnom množstve horúceho oleja do červena. Podávame s varenými zemiakmi a tatarskou omáčkou.
Zdroj: všeobecne znmámy recept. Je to rýchle a chutné jedlo.
|
Autor: Meszarosovabolya |
|
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]()
|
3 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Peto (neregistrovaný/á)
Veď to máš v recepte napísané, alebo si recept nečítal?
Ako docielim aby mi syr nevytiekol...???
Evička, dakujem - foto je super


+3 Ibi,přidala jsem Ti foto
Ivanka CH, vdaka







Svetlanka, dakujem. Naozaj mi vypadla múka pri prvom obaľovaní, už som to opravila. 
Dakujem za bodík.
Ibolka, ty neobaľuješ v klasickom trojobale?
Ale asi áno, len ti v texte vypadla múka...
...vyprážaný syr je moje milované (nezdravé
) jedlo od malička...