Viac ako  4 000  receptov

Kuracie stehna vyprazane v rure

Kuracie stehna vyprazane v rure
nahoru
Kuracie stehna vyprazane v rure Kuracie stehna vyprazane v rure Kuracie stehna vyprazane v rure
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso

Suroviny:

kuracie stehna, muka, vajicko, struhanka, olej

Postup

kuracie stehna obalime v trojobale klasickym sposobom. Dno pekacika pofrkame olejom.. Pokladieme obalene stehna a povrch kazdeho pofrkam troskou oleja (malicka kavova lyzicka). Vlozim do vyhriatej truby a peciem 20 minut...potom stehna otocim a peciem 25 minut.

Poznámka

Recept nie je ziadna novinka, ide o to, ze uspora casu a oleja je fantasticka.

Tento a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=752

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
6 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie



Podobné recepty

Komentáre k receptu "Kuracie stehna vyprazane v rure"

autor: vybusna
vložené: 22. 12. 2011 07:58:34  nahlásiť  reagovať
 

michsamant: strasne rada ta tu vidim

autor: michsamant (neregistrovaný/á)
vložené: 22. 12. 2011 07:57:18  nahlásiť  reagovať
 

tento rok budem vyprazat kurace stehna podla tvojho receptu, uz sa tesim...pekne sviatky prajem

autor: ja (neregistrovaný/á)
vložené: 23. 08. 2010 15:51:12  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik

autor: magdalenka
vložené: 20. 03. 2010 16:53:34  nahlásiť  reagovať
 

Vysmažené kuracie stehno je najlepšie jedlo na svete...+

autor: eva hubova
vložené: 20. 03. 2010 16:40:03  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik+3

autor: vybusna
vložené: 19. 03. 2010 12:17:01  nahlásiť  reagovať
 

aaa...no ja ich robievam v tej remoske...a tam ich nezakryvam...takze nezakryvaj...ale keby si videla, ze ti velmi pripekaju zvrchu, tak len tak poloz na neho alobal.

autor: michsamant
vložené: 19. 03. 2010 12:04:32  nahlásiť  reagovať
 

smajlik ano ja vzdy nakuknem vsade, lebo niekedy niekto prida fotky bez toho,ze nieco napise, tak sa rada pozrem co noveho,len mi este napis, ci ten pekacik zakryvas alebo pecies odokryte

autor: vybusna
vložené: 19. 03. 2010 11:59:08  nahlásiť  reagovať
 

jejda michs..ty pozeras aj fotografie, ci niekto nepridava vsak?smajlik, alebo je to nahoda? vcera som ich robila a vymienala fotky....

autor: michsamant
vložené: 19. 03. 2010 10:36:25  nahlásiť  reagovať
 

Tak pre mna to novinka je a urcite skusim, lebo ja nevyprazam kvoli tomu kolko oleja to vsiakne,ale toto vyzera ze staci trosku..pekacik zakryvas alebo pecies odokryte?


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz