Viac ako  4 000  receptov

Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom

Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom
nahoru
Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovädzie mäso

Suroviny:

Hovadzie maso na pecenie, tenke platky oravskej slaniny, lyzica celozrnnej francuzskej horcice (alebo aj obycajnej francuzskej) 1,5 dcl bieleho vina, lyzica masla.

Postup

Umyte maso osolime a okorenime, vcelku ho zo vsetkych stran opecieme na tuku a nechame vychladnut. Po vychladnuti opecene maso, obalime platkami slaninami a previazeme motuzikom. Opecieme znovu na oleji, aby slaninka trosku pustila stavu, polozime na pekac, podlejeme troskou vyvaru a pod alobalom pecieme cca 40 az 60 min. Na zaver alobal dame dolu a ak treba tak este na 10 minut zapecieme...ja som uz nezapekala, pretoze mame radsej tucnejsiu slaninu.
Maso odlozime na teple miesto a vypek prelejeme do kastrolika. Pridame k nemu maslo, lyzicu horcice a podlejeme vinom, nechame prevriet a zredukovat na hustejsiu stavu.
V recepte mam napisane pecene zemiaky, ale horcicova omacka je tak vyrazna, ze som zacala robievat obycajne varene.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
13 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom"

autor: vybusna
vložené: 01. 07. 2015 18:41:54  nahlásiť  reagovať
 

radana: nevyberiete si napriklad nieco tu??
http://www.gurman.sk/masove-jedla/hovadzie-maso/ho...

alebo aj u mna na blogu
http://chalupnikovi.com/recepty/?s=hovadzie

autor: radana (neregistrovaný/á)
vložené: 01. 07. 2015 11:21:00  nahlásiť  reagovať
 

prosím vás mám hovädzie plece a neviem nájsť žiaden jednoduchší recept, viete mi poradiť či sa hodí aj k tomuto receptu, alebo mi poradíte niečo iné?

vložené: 16. 08. 2014 21:58:08  nahlásiť  reagovať
 

Jozef:Už si nespomeniem ,ale 160 by bolo ideálne a vrazte na to pokrievku a pod ňu ešte alobal. Nech to drží mierne paru.smajlikViem ,že sa to pieklo asi 3 hodiny.smajlik

autor: Jozef (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 08. 2014 11:29:28  nahlásiť  reagovať
 

Na kolko ° piect?

vložené: 26. 08. 2011 17:09:41  nahlásiť  reagovať
 

môže byť aj falošná sviečková a dijonská horčica???smajlik smajlik
Dala som Dijonskú a vyšlo to ! Bolo dnes na obed ocenené "hm dobré,mll.smajlik Pieklo sa to dlhšie treba pozorne sledovať slaninku aby sa nepripiekla a nezhorkla.Mne sa to podarilo,ale preložila som to do druhého hrnca nakrájala masko a šup s tým do hotovoej omáčky.Odležalo dve hodinky a mňamka !Doporučujem ,ale francúzsku obyčajnú ,mala som značkovú firma Maille originál Dijone senfsmajlik a tá je veľmi slaná.

autor: vietnamka
vložené: 30. 03. 2011 20:44:19  nahlásiť  reagovať
 

uz ked som videla ten nazov vedela som, ze to je urcite tvoj recept smajlik

autor: amalia
vložené: 13. 06. 2010 13:48:43  nahlásiť  reagovať
 

bodik smajlik

autor: amalia
vložené: 13. 06. 2010 13:47:58  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajlik

vložené: 05. 06. 2010 10:08:34  nahlásiť  reagovať
 

Dá to trošku více trpělivosti než hovězí maso změkne,ale pak je to ňamkasmajliksmajliksmajlik

autor: Merylas
vložené: 05. 06. 2010 07:03:12  nahlásiť  reagovať
 

Výbušná, vypadá to nádherněsmajlik Chtěla bych se u Tebe stravovatsmajliksmajliksmajlik

autor: Paprika
vložené: 04. 06. 2010 23:32:18  nahlásiť  reagovať
 

Luxus smajliksmajliksmajlik

vložené: 04. 06. 2010 23:26:32  nahlásiť  reagovať
 

A sakra!!smajliksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vložené: 04. 06. 2010 23:20:28  nahlásiť  reagovať
 

Ako od profesionála...+

autor: Patricie
vložené: 04. 06. 2010 20:50:05  nahlásiť  reagovať
 

smajlik Moc krásná fotka a to masíčko....+smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: cathleen
vložené: 04. 06. 2010 20:40:26  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik+Fotka jak z kuchařkysmajlik

autor: eva hubova
vložené: 04. 06. 2010 19:56:14  nahlásiť  reagovať
 

Zas tak na večersmajliksmajlik+4

autor: maris
vložené: 04. 06. 2010 19:50:49  nahlásiť  reagovať
 

Nádhera - recept i fotkysmajlik+smajlik

vložené: 04. 06. 2010 19:44:08  nahlásiť  reagovať
 

Mňamsmajliksmajliksmajliksmajlik+1 Krásna fotka

autor: michsamant
vložené: 04. 06. 2010 19:43:07  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

hovadzie pecene so slaninou zapecene hovedzie maso pečené mäso vcelku hovadzie na slaninke pečené hovedzie mäso pečena hovadzina s hovädzie pečené-recepty hov?dzie pe?en? francuzsky preliv recept hovadzie maso pecene recept na dusene meso vcelku hovadzie maso varene pecene maso hovadzie maso na stave pečené hovdzie hovädzie mäso pecenim zapecene hovadzie maso pecena hovadzina hořčicová omáčka hovadzie pecene v celku hovadzina recept hovedzie maso na stave hovedzie pecene pečena hovedzina na slivkach hovädzie pečené maso na slanine recept hovedzie na slaninke hovadzie stehno pecene recept recepty pecene hovadzie recepty zo slaninkou zapečené z mesom maso na tave pecena hovedzina hovedzina recepty hovadzie pečene pečené hovädzie hovdzie maso pecene v celku recepty hovedzie meso na slaninke hovadzie na slanine s horcicovym prelivom pecene hovedzie maso na oleji pecene hovadzie maso


Copyright © 2008 - 2017 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz