Viac ako  4 000  receptov

Maďarská zapečená krkovička

Maďarská zapečená krkovička
nahoru
Maďarská zapečená krkovička Maďarská zapečená krkovička Maďarská zapečená krkovička
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

4 plátky krkovičky, 4 plátky domácej údenej slaniny, 1 veľká cibuľa, 250 g čerstvých šampionov, 100 g Eidamu, 250 g kyslej smotany, 2 vajcia, 1 zväzok petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, olej

Postup

Krkovičku po obvode narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Nakrájame šampiony na plátky a nastrúhame syr. Cibuľu nakrájame na jemné plátky. V miske rozmiešame kyslú smotanu s vajcami, posekanou petržlenovou vňaťou a nastrúhaným syrom. Zmes ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Na panvici rozpálime olej a opečieme plátky krkovičky. Krkovičku vyberieme na tanier. Na oleji orestujeme cibuľu a nakrájané šampiony, ochutené soľou a mletým čiernym korením. Do pekáčika z jenského skla položíme plátky slaniny, na ktorú položíme opečenú krkovičku. Na každý plát krkvičky dáme orestované šampiony s cibuľou a výpekom. Všetko zalejeme smotanovo-syrovo-vaječnou zmesou a zapečieme v rozohriatej trúbe. Podávame so zemiakmi pečenými na masle a zeleninou na kyslo.

Poznámka

Zdroj: rodinný recept. Toto sviatočné jedlo sa dá predpripraviť a spokojne sa môžeme venovať návšteve pri dobro bielom víne.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Maďarská zapečená krkovička"

autor: Ivana Ch
vložené: 11. 08. 2010 13:29:53  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajlik

vložené: 01. 06. 2010 07:41:19  nahlásiť  reagovať
 

Janka, môžeš túto krkvičku robiť aj na panvici, ale zapekať musíš v trúbe, avšak bez pokrievky. Skôr sa mi vidí príprava v remoske. Avšak v jenskom pekáčiku môžeš servírovať priamo na stôl.

vložené: 31. 05. 2010 22:40:12  nahlásiť  reagovať
 

Hmmm, tak tuhle krkovičku vyzkouším. Musí se to dělat v troubě? nestačila by pánev s poklicí?

autor: michsamant
vložené: 31. 05. 2010 10:36:26  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

udená krkovička krkovička na pánvi zapecena krkovice recept z krkovičky recepty z bravčovej krkovičky jedla s krkovicky recepty z krkovičky v troubě recepty na krkovičku recepty krkvicka zapečená krkovička se zeleninou recepty s krkovicky bravčová krkovička recept zapečená krkovička recepty udena krkovicka recept jedla z bravcovej krkovicky recepty zapecena krkovice zapekana krkovicka krkovička na smotane krkovicka na panvici recepty z krkovičky jedla z krkovicky recept krkovicka recept na zapečenou krkovičku bravcova krkovicka recepty pecena udena krkovicka krkovička recepty krkovička so zemiakmi pečená krkovička so zemiakmi krkovička zapečená krkovicka recept krkovicka na sampionoch krkovička recept na krkovičku madarska krkovicka krkovice zapečená zapecena krkovicka recepty krkovicka madarska zapecena krkovicka krkovika platky krkovicky pečená krkovička bravčová krkovička


Copyright © 2008 - 2017 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz