Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
co ma najviac prekvapilo, je ze ich opekas, lebo ten arabsky chleba sa pecie klasicky v peci, ale takej rychlopeci, ktora je dlha asi 2 metre, na jeden koniec sa vklada vytvarovany neupeceny chlebik a ten asi za 2-3 minuty tou pecou prejde a je upeceny, pekne nafuknuty a citam u teba v poznamke, ze najlepsie je cerstvy papat, u nas ten arabsky sa da dat pekne do mraziaka, takze hned ako ho kupim putuje do mraznicky a pred jedenim si ho vyberiem a ohrejem v MW, pripadne na sporaku a je ako z pece vyiathnuty, neskusala si to tak urobit s tymito plackami? recept sa mi paci,rychly jednoduchy, urcite urobim:yes: ale skusim valkat viac ;-)