Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


vložené: 09. 04. 2010 13:35:29

Pozrela som si odbornú literatúru:A. Fialová a kolektív \"Mezinárodní kucharka - na Fillo cesto sa používa jemná múka, rozumej hladká múka. To isté uvádzajú renomovaní šéfkuchári ako napr. Kenneth Floyd a Niguella Lawson. Ak máte záujem, dalších je možné zistiť na IT. Myslím, že by bolo vhodné uviesť autora, od ktorého informácia pochádza. Jednak sa niečo naučíme a vyhneme sa zbytočným nedorozumeniam, navyše si to môžememe sami overiť. Najmä to bude cenné pre začínajúcich kuchárov.:-)



Copyright © 2008 - 2021 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz