Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
tejaja....taku technicku otazku...ty tam pouzivas polohrubu muku...ide o to, ze snad okrem slovanskych krajin...vlastne ani neviem, ci vsetky slovanske...nemam o tom prehlad...v zahranici nepoznaju inu muku ako hladku. Na filo cesto som sa pytala preto, lebo som chcela muzovi vcera urobit rebarborove tasticky...skoncila som nakoniec pri ananasovom reze, lebo nemali ani rebarboru, a cesto mali len filo...a co ja s filom cestom, ked som netusila na co je. No a v nemecku skutocne polohruba muka nie je....mozno v nejakych specializovanych predajniach, ale v normalnych supermarketoch som ju nevidela a tak si ju vlacim zo slovenska. ibi pise, ze je to grecka a turecka pochutka...silne pochybujem, ze turecke zeny v nemecku kupuju mrazene hotove cesto a tak si ho robia. mozno chodia do tych specializovanych predajni...ja ozaj neviem....ale co vlastne chcem...nema tam ist hladka muka:-8? ak som si to vydedukovala sproste, tak sa ospravedlnujem.