Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Iné mäso |
500 g údeného mäsa, 200 g plátkov údeného tvrdého syra, 250 g šampiňónov, 1 paradajka, 1 menšia cibuľa, 1 lyžica oleja, soľ, mleté čierne korenie
Mäso uvaríme do mäkka. Vývar použijeme na prípravu polievky. Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na plátky narezané šampiňóny, okoreníme a jemne osolíme ( údené mäso aj syr sú slané ). Podusíme asi 10 minút. Mäso narežeme na plátky hrubé 7 – 10 mm. Uložíme na pekáčik. Na každý plátok navrstvíme šampiňóny, naň koliesko paradajky, ktoré osolíme a zakryjeme plátkom údeného syra. V horúcej rúre zapečieme, kým sa syr neroztaví. Podávame so zemiakmi.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.