![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Bravčové mäso |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 porcie |
1. 600g bravčového karé s kosťou
2. 500g hrozna
3. soľ
4. mleté čierne korenie
5. olej
1. očistené a umyté karé rozdelíme na 4 porcie (odporúčame nechať nasekať u mäsiara), osolíme, okoreníme a prudko opečieme v rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista.
2. Hrozno umyjeme, za hrsť krajších bobúľ odložíme nabok, zvyšok prepasírujeme cez husté sitko.
3. Opečné mäso na panvici podlejeme čerstvou hroznovou šťavou a krátko podusíme. Nakoniec pridáme bobule hrozna, prehrejeme a podávame.
len na 4 porcie....a máte skvelú chuť bravčového mäsa. :)
![]() |
Autor: zajkadanka (Daniela M.) |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Zajímavý recept....maso s ovocem mám ráda, vyzkouším.