Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Nátierky |
250 g bryndze 200 g masla medvedí cesnak červená paprika
Zmäknuté maslo vymiešame s bryndzou, prifarbíme mletou červenou paprikou (kto má rád, môže aj štipľavou, alebo pridá feferónový krém) a vmiešame na drobno nasekaný medvedí cesnak. Spravidla nesolíme - bryndza býva slaná dosť. Alternatívou je tvaroh, ale bryndza je bryndza.
Autor: magdalenka | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Citinka, v Rusovciach za kaštieľom v tom zdivočelom lesoparku ho nájdeš, v Horskom parku, tiež...aj pri Dunaji v luž.lesoch...
Ja som si medvedí cesnak skúsila aj zamraziť, ale nie je to ono...Asi ho skúsim zasadiť niekde v záhrade k plotu ...uvidíme - ale asi to chce vlhko a chládok...
citinka...tak konecne som si vyhladala, na zaklade tvojej otazky, co to ten medvedi cesnka je a ja blba som si doteraz myslela, ze je to divoky cesnak....a to veru nie
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&tas...
inak prikladám bodík
prosím neviem aký je to medvedí cesnak