Viac ako  4 000  receptov

Falošná husacia pečienka

Falošná husacia pečienka
Mísa z husích jater
nahoru
Falošná husacia pečienka Falošná husacia pečienka Falošná husacia pečienka Falošná husacia pečienka Falošná husacia pečienka Falošná husacia pečienka
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Studená kuchyňa

Suroviny:

500 g kuracie pečienky
4 vajcia
1 šľahačka - 200 ml
200 ml roztopenej bravčovej masti
soľ
príp. Vegeta podľa chuti
masť a strúhanka na vymazanie

Postup

Pečienku očistíme, pomelieme, zmiešame s ostatnými ingredienciami. Formu na pečenie (srnčí chrbát, bábovka, alebo pekáčik)vymastíme masťou , vysypeme strúhankou, nalejeme zmes a pri miernej teplote pečieme cca 45 min. Necháme vychladnúť, vyklopíme. Chuťovo skutočne pripomína husaciu pečeň. Mám odskúšané aj s bravčovou pečeňou.

Poznámka

Recept som kedysi opísala z novín, u nás je v obľube ako súčasť studeného pohostenia. Je to dosť rozšírený recept, ale nakoľko som ho tu nenašla, pridávam.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Falošná husacia pečienka"

autor: rozana (neregistrovaný/á)
vložené: 22. 04. 2016 13:37:17  nahlásiť  reagovať
 

Klobúk dolu pred výmenou názorov výbušnej a Karčiho. Bez zbytočných emócií, bez urážok, múdro a na úrovni.
Ak by sa mi husacia pečienka podarila tak ako výbušnej, ktorá ju navyše robila s nie malými zdravotnými ťažkosťami, bola by som rada. Určite by mne a Karčimu chutila. smajlik

autor: vybusna
vložené: 27. 05. 2015 12:10:44  nahlásiť  reagovať
 

Karči vobec neviem co Vam mam na tento nezmysel napisat. precital ste si vobec popis receptu na blogu?
1/ to, ze sa mi cast nakypu rozpadla som pripisala tomu, ze som ho vytiahla z formy horuci. krajala som az uplne studeny, a ked mal plat sirsiu zakladnu, a bol nizky, tak ako vidite, tak stoji
2/ proti receptom magdalenky nic nemam a nikde ju z nicoho neobvinujem. to ze ma prave tento recept nepobavil je normalne. btw tie platky na fote piekla mirca a na tie som aj narazala. Keby sa mirca ozvala, mam s nou natolko skvely vztah, ze bepochyby mi objasni, co by som chcela vediet, aby som dosiahla vysledok taky ako ona (ona je velka frajerka) aj bez Vasho nepochopitelneho konfrontacneho utocenia.
Pokial ma budete uplne nezmyselne napadat, s tymi ozaj zbytocnymi bla bla bla poznamkami, tak Vase rozhodnutie, nepripomienkovat moje recepty, len uvitam. Konstruktivne pripomienky si precitam velmi rada

autor: Karči (neregistrovaný/á)
vložené: 27. 05. 2015 11:40:55  nahlásiť  reagovať
 

vybusna: To by ste musela vedieť čo slovo mystifikovať znamená! Autorka magdalenka podľa Vášho názoru zatajila použitie škrobu. Upozornil som, že sa to nerozpadáva po dlhšom pečení a nie po pridaní škrobu. Čiže keď neznášate úmyselné manipulatívne polopravdy t.j. mystifikáciu, tak to nerobte. Považujem recepty od autorky magdalenka za spoľahlivé a dobré, viacero ich poznám a na záver pripomínam, že s Vami si už v budúcnosti nikdy nedovolím nesúhlasiť smajlik prajem príjemný deň

autor: vybusna
vložené: 27. 05. 2015 11:07:19  nahlásiť  reagovať
 

Karči: nesuhlasit samozrejme mozete, ale neznasam mystifikaciu. pekny den

autor: Karči (neregistrovaný/á)
vložené: 27. 05. 2015 10:51:49  nahlásiť  reagovať
 

Súhlasím s Vami už navždy a nikdy inak! Prepáčte ospravedlňujem sa, že som si dovolil na chvíľu s Vami úplne nesúhlasiť a nebyť ohúrený Vašim zlým názorom. U nás v Zlatých Moravciach sa to ešte môže smajlik

autor: vybusna
vložené: 27. 05. 2015 09:48:15  nahlásiť  reagovať
 

Karči: kde som napisala.....zahustite skrobom?????, kde v rozpise surovin mam napisany skrob? napisala som, ze platky, ktore stoja v pozore na povodnom fote, nemaju strukturu, ako maju moje a podla mojho nazoru tam autorka pridala skrob. ci ho tam pridala netusim, pisem o mojom nazore.

autor: Karči (neregistrovaný/á)
vložené: 27. 05. 2015 09:03:59  nahlásiť  reagovať
 

TOTO JE NA STRÁNKE vybusna: Na fotke pri povodnom recepte su nakrajane pekne tenke platy…..tak s mojim nakypom by sa to nedalo ani pri nalepsej voli a nechapem, ako sa to dalo. Podla mojho nazoru bolo cesto este zahustovane, bud mukou, alebo nejakym skrobom (solamyl a pod). NAPÍSAL SOM NEZAHUSŤUJTE LEN DLHŠIE PEČTE. Vybusna - pzrite do slovníka čo znamená MYSTIFIKUJE smajlik

autor: vybusna
vložené: 26. 05. 2015 20:57:58  nahlásiť  reagovať
 

Karci samozrejme mystifikuje, pretoze v recepte na blogu, nikde nepisem o tom, zeby sa to malo zahustovat skrobom. Ja osobne by som to neurobila a nebudem odporucat nieco, co som nevyskusala.
Som z celej situacie okolo tohoto receptu dost zmatena. Jednoducho som ho neurobila v optimalnej zdravotnej kondicii a v tej dobe ma vonkoncom neoslovil. Na blog som ho vlozila preto, ze by niekto z mojich priaznivcom mal nan chut. Mozno by som ho vyskusala este raz s tym olejom, ale uprimne.....nevyskusam, jednoducho mi ten nakyp nechutil a nemam v plane ho znovu skusat, aj ked viem, ze druhykrat by som robila niektore veci inak a minimalne vizualne by vyzeral inak.
Nie vsetci mame rovnake chute, co je pochopitelne a prirodzene

autor: Karči (neregistrovaný/á)
vložené: 24. 05. 2015 11:50:46  nahlásiť  reagovať
 

Poznám tento recept. Robíme ho s 120 ml oleja a nie s masťou a pečiem 30 minút zakryté a 30 minút odkryté a nikdy sa mi to nerozpadávalo. Ničím to nezahusťujte ako píše vybusna na svojej stránke (solamyl a pod), len to dlhšie pečte.

autor: vybusna
vložené: 12. 05. 2015 20:21:28  nahlásiť  reagovať
 

rozana: na zaklade Vasho komentu som tento nakyp urobila a moje skusenosti som popisala tu
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=4718

autor: rozana
vložené: 15. 04. 2015 15:44:10  nahlásiť  reagovať
 

smajlikDnes som to robila, pochutila som si, ale rozpadalo sa mi to. Rozmýšľam kde som urobila chybu, pretože tak pekne krájať ako na obrázku mi to ani zďaleka nešlo. smajlik

autor: Ivana79
vložené: 11. 12. 2010 16:36:34  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlikrobieva to svokra,ale väčšinou z morčacích pečienok,je to naozaj vynikajúcesmajlik

autor: Yanah
vložené: 11. 12. 2010 14:05:45  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik už som to robila veľakrát a je to výborné......


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

husacia peienka husacie játra kúpím falon husacia peienka falošná husacia pečeň falosna kacacia pecen recept husacia pečienka recept husacia pecienka cena recept na husaciu pecienku husacia pečienka v masti falon kaacia pateta falosna husacia pečeň recepty kuracie pečienky na masti husacie pečienky - recept husacia pečienka recepty husacia pečienka falošná pečienka husacie pečienky husacia pečeň recept falon husacia pee falošná husacia pečienka recept husacia pecen cena falošná husacia pečeň recept husacia pečeň pecienky pečienka falošná husacia pečienka pečienka v masti falošná kačacia pečeň kacacia pecienka kuracie pečienky recepty recept falosna pecienka varenie falošná husacia pečen falon kaacia pee bez servitky falošna husacia pečienka falošna pečeň kde kúpim husaciu pečeň kačacia pečen pecienky v masti husacie pecienky recept recepty bez serv?tky husacia pečeň recepty husia pečienka


Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz