Viac ako  4 000  receptov

Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron

Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron
nahoru
Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Studená kuchyňa
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 2 porcie

Suroviny:

200g papricky pimientos de padron
olej,
hrubozrnna sol

Na wrapy :
3 tortillove placky
2 mrkvy
salatova uhorka
salatove listy (ja som pouzila cinsku kapustu bez zil)

Na natierku :

200g makky roztieratelny syr
mokka lyzicka paprikova natierka
stiplava mleta paprika (podla chuti)
nasekana zelena vnat z mladej cibulky
nasekana koriandrova vnat
sol, mlete cierne korenie

Na kura :

300g kuracie prsia (bez koze, bez kosti)
2 velke lyzice biely jogurt
1 mala lyzicka stiplava mleta paprika
2 male lyzicky horcica
sol

Postup

Zapneme ruru a dobre ju vyhrejeme.
Kuracie prsia narezeme na dlhe pasy, posolime ich a polozime ich na vacsi kus alobalu.
Jogurt, horcicu, stiplavu papriku vymiesame dokopy a zo vsetkych stran ponatierame kuracie pasy.
Alobal dobre uzavrieme zo vsetkych stran do balicku, polozime na pekac a dame piec na 45 minut.
Po upeceni nechame maso vychladnut.

Syr vymiesame s paprikovou natierkou, mletou paprikou, zelenymi bylinkami a podla chuti osolime a okorenime.
Mrkvu ocistime, uhorku umyjeme. Zeleninu nakrajame na tenucke pruzky v hrubke zapalky.

Kazdu tortillu natrieme tretinou syrovej natierky az po okraj.
Na kraj placky dame tretinu upeceneho masa, polozime salatovy list, po dlzke posypeme mrkvou a pokladieme uhorky.
Zabalime ako palacinku a hned pevno zabalime do potravinovej folie, alebo alobalu.
Odlozime do chladnicky aspon na 2 hodiny aby tortilla od natierky zmakla.
Wrap krajame dosikma.

Do mensieho kastrolika dame vyssiu vrstvu oleja a nechame rozohriat.
Zelene papricky pimientos de padron umyjeme a dokladne osusime.
Stopky neodstranujeme, vyborne posluzia pri jedeni.
Vlozime ich do horuceho oleja a opekame kym sa nezacnu tvorit pluzgiere a hnednut. Ked uz su hnedaste, vyberieme ich a dame odkvapkat na servitku. Nakoniec ich posypeme hrubozrnnou solou.
Podavame k wrapu ako prilohu.

Poznámka

Papricky pimientos de padron je specialna odroda urcena na pecenie. Pochadza ako inak z mexika , ale najvacsiu popularitu ma v spanielsku. V oblasti kde sa pestuje, sa kona kazdy rok festival tejto papriky.
Tato paprika nie je stiplava...vacsinou....jej konzumacii sa hovori aj *ruska ruleta*, pretoze vo varke sa vzdy najde nejaka, ktora konzumentovi vypali dieru do lica. V nasom 200g balicku takato nastastie nebola :o)

Tento a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=259

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
4 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron"

autor: Zdeno (neregistrovaný/á)
vložené: 12. 08. 2014 22:06:03  nahlásiť  reagovať
 

Ku paprickam, zasadne pouzivat slnecnicovy olej, papricky vybrat este pred ohnednutim - ked zacinaju mat nadych do zlatista, kazda sa robi inak, mnsia samozrejme rychlejsie, treba sledovat. Inak, su dostat odrody - 100 % nestiplave - z Galicie a rucny zber, v Spanielsku napriklad v potravinach Cadiz, z oblasti Couto. smajlik

autor: Patricie
vložené: 05. 08. 2012 22:25:26  nahlásiť  reagovať
 

smajlikBáječný recept.

autor: Rebelka
vložené: 04. 08. 2012 19:22:51  nahlásiť  reagovať
 

smajlikNádherasmajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 04. 08. 2012 10:50:16  nahlásiť  reagovať
 

pipre: ach pipre, ako rada ta vidimsmajlik

autor: pipre
vložené: 04. 08. 2012 10:45:40  nahlásiť  reagovať
 

To vypadá strašně dobře. Vzhledově i chuťověsmajliksmajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

wrap recept recepty wrap paprika padron recepty jak se dělá wrap pimientos de padrón recept wrap recepty na wrap recept zeleninovy wrap makky syr upeceny wrap paprika padron recept wrap bez servitku.recepty.sk recepty wrab wrap tortilla recepty wrap recepty padron papriky de padron recept na wrap recepty-wrap wrap tortilla recept padrón paprika recepty mokka kolac tvarohovy papriky padron


Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz