Viac ako  4 000  receptov

Horehronské gule

Horehronské gule
nahoru
Horehronské gule Horehronské gule Horehronské gule Horehronské gule
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso

Suroviny:

Zemiaky
múku
soľ
mäso z bravčového karé
1 vajce
masť
slanina

Postup

Očistené a umyté zemiaky pomelieme a pridáme soľ, múku, vajcia a na drobno pokrájané kocky mäsa. Všetko dobre vymiešame do cestíčka tak hustého ako na halušky. Toto cesto hádžeme do osolenéj vriacej vody a necháme ich tam variť aspoň 10-15 min a raz za čas premiešame. Nakoniec po uvarení pridáme na tuku opraženú a na kocky pokrájanú slaninku a premiešame.

Poznámka

Je to veľmi dobré a môžete si k tomu dať aj mlieko najlepšie je pravé kravské mlieko. a cestíčko vhadzujte veľkou lyžičou.

Prajem Vám nikým nerušený obed dobrú chuť.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
4 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Horehronské gule"

autor: eva hubova
vložené: 08. 04. 2011 08:57:46  nahlásiť  reagovať
 

Místo slaniny jsem dala cibulku a udělala kuličkysmajliksmajliksmajlik+2

autor: vybusna
vložené: 11. 03. 2011 13:45:16  nahlásiť  reagovať
 

ja to poznam s udenym masom

autor: zuky18
vložené: 11. 03. 2011 11:16:21  nahlásiť  reagovať
 

ja sa ospravedlňujem za menšiu chybu má to byť 10-15 mäso je surové a musí byť pokrájané na drobné kocky ale nemusí to byť len bravčové karé. Môže to byť aj údené mäso. To je už len na Vás aké mäso použijete

autor: eva hubova
vložené: 10. 03. 2011 10:26:43  nahlásiť  reagovať
 

zuky a to maso je syrové nebo už upečené...když je syrové jestli se mi za těch 5 minut uvařísmajlik

autor: zuky18
vložené: 21. 01. 2011 19:56:29  nahlásiť  reagovať
 

tieto zemiaky sa dajú pomlieť na strúhadle nie na slzách ale na kráterikoch alebo na kuchynskóm robote

autor: Zuzana (neregistrovaný/á)
vložené: 17. 01. 2011 09:35:05  nahlásiť  reagovať
 

a tie zemiaky ako zomliet? nedajú sa nastrúhat?

autor: eva hubova
vložené: 17. 01. 2011 00:20:15  nahlásiť  reagovať
 

Zajímavý receptsmajlik

autor: Silvia K.
vložené: 15. 01. 2011 22:56:35  nahlásiť  reagovať
 

smajlik to môže byť dobrá chuťovka smajliksmajlikvyskúšam +

autor: vybusna
vložené: 15. 01. 2011 18:45:07  nahlásiť  reagovať
 

mojej kamaratkina maminka ppochadzala z helpy a toto jedlo bolo u nich pravidlom....raz si ho priniesla v misticke aj na skolsky vylet. my sme mali chlieb so salamou a ona vytiahla tu misticku a lyzicu a mastila....vdaka za pripomienku


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

horehronské zemiaky horehronske recepty vyhľadať tvarohove gulky gulé recept horehronske gulky.sk vyhľadať udene maso horehronské gule,recept vyhľadať gule horehronské pečené zemiaky horehronské gule hornohronske gule horehronský gule recept na horehronské gule vyhľadať recepty na horehronske gulky horehronske gulky bravcove kare na kocky horehronske gule.sk horehronske gule recept


Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz