Viac ako  4 000  receptov

Bravčová panenka plnená cesnakom s príchuťou diviny.

Bravčová panenka plnená cesnakom s príchuťou diviny.
nahoru
Bravčová panenka plnená cesnakom s príchuťou diviny. Bravčová panenka plnená cesnakom s príchuťou diviny.
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 45 min + priprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 3 porcie

Suroviny:

Bravcova panenka 500g, cesnakova hlavka, korenie na divinu, bobkovy list, nove korenie, korenova zelenina nakrajana na male kococky, platok masla, stipka bujonu.

Postup

Bravcovu panensku rozdelime na cca 12cm stlpceky. Ostrym nozom do stredu po celej dlzke urobim otvor. Cesnakove struciky obielime a napchame ich do pripravenych otvorov. Maso som nesolila, len som ho dobre okorenie korenim na divinu. Na rozohriatom oleji, poprazim bobkovy list a nove korenie, na tom istom oleji oprazim maso dobre zo vsetkych stran, aby sa zatiahlo a chytilo korcicku. Po opeceni vypek rozriedim trochou horucej vody a maso dusim do makka pod pokrievkou. Ked je maso skoro makke, pridam k nemu zeleninu (ja som nemala korenovu, len hrasok a fazulove struky) a vsetko spolocne necham dojst do makka. Pocas pecenia podlievam po lyziciach horucu vodu, nedavala som ju naraz. Ked je vsetko hotove, medzi zeleninku dam na ochutenie platok masla a rozdrobim stipku bujonovej kocky, necham vsetko spojit do stavicky. Zemiaky som si uvarila osobitne a vmiesala som ich medzi zeleninu a vymesala so stavickou.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
4 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Bravčová panenka plnená cesnakom s príchuťou diviny."

autor: Marta (neregistrovaný/á)
vložené: 18. 01. 2014 17:38:55  nahlásiť  reagovať
 

Bolo to výborné. smajlik
Akurát čo môžem dodať, že zemiaky sme nerobili, ale ryžu. Viac sa nám k tomu hodila.

autor: eva hubova
vložené: 20. 12. 2010 01:32:18  nahlásiť  reagovať
 

Po samých sladkostech hned kus ukrojilasmajliksmajliksmajlik+3

autor: Silvia K.
vložené: 19. 12. 2010 13:49:51  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik smajlik ukladám a určite skúsim

autor: Yanah
vložené: 19. 12. 2010 09:46:29  nahlásiť  reagovať
 

smajlik to bude dobrota.....


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz