![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
|
Kategorie receptu: Predjedlá |
|
Čas prípravy: 15 min |
|
Počet porcií (kusov): 2 |
0,5l mlieka
500 gr husacia pečeň /foie gras/
200 gr husacia masť
Marhuľové chutney:
marhule, tamarind, zázvor, vínny ocot, klinčeky, chilli papričky... ( chutney si pripravujem ako zaváraninu vo vačšom preto neuvádzam presnú gramáž).
Medová dijonska horčica a marhuľové chutney
Husaciu pečeň necháme odležať v mlieku na chlade 12 hodín. V menšom kastróliku roztopíme husaciu masť a pečeň v celku na nej opražíme. Opečenú nakrájame na plátky a servírujeme s horčicou a chutney. Podávame s bielym chlebom.
|
Autor: Moshe (Moshe -Norbert Otter) |
|
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]()
|
5 kladných ohodnotení | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Ja nie som zaťažená na košer potraviny, to bola len malá poodotázočka.
Zaujímam sa len o židovské tradície a kuchyňu ako takú. Viem že majú aj taniere a misy jednoducho riad na mliečne veci a mäso, preto som sa pýtala. 
Po prve nepisal som ze je koser. Po druhe je to len mocene v mlieku. Po tretie pise sa ze sa nesmie jest maso a mlieko spolu v tom pripade to nie je koser.
Ahoj, len sa chcem spýtať, tento receptík nie je košer,že? Alebo sa mýlim pokiaľ ide o vnútornosti a mlieko? 



Neznám větší lahůdku. Nikdy se mi nepřejí.M
Neskutočne skvelá delikatesa
+3
gratulujem
Dakujem a rovnako aj nádherne chutila.
+
nádhera 