Viac ako  4 000  receptov

Smažené čínske rezance

Smažené čínske rezance
nahoru
Smažené čínske rezance
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 45 min
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

250g bezvaječných rezancov, 3 cibule, 4 strúčky cesnaku, ½ oranžovej papriky, 1 biela paprika, 2 ks menších chilli papričiek,2 cm zázvoru, 1 lyžicu sójovej omáčky, 400g kuracieho mäsa, 1 lyžicu solamylu,soľ, olej, 1 lyžicu pasty Sambal Badjak alebo Sambal Badjak Extra Heet

Postup

Rezance vložíme do vriacej vody a 2-3 minúty povaríme, pridáme štipku soli. Rezance zlejeme a prepláchneme studenou vodou, aby sa nám nelepili, a necháme ich odkvapkať. Medzi tým si nakrájame cibuľu na väčšie plátky približne 2x2 cm, papriku, zázvor na tenké plátky, cesnak a chilli papričky. Kuracie mäso nakrájame na kocky a obalíme v solamyle. Do panvice nalejeme trochu oleja a mäso prudko osmažíme po dobu 1 minúty. Mäso z panvice vyberieme a vsypeme nakrájanú zeleninu, ktorú osmažíme a akonáhle cibuľa zosklovatie, vyberieme ju z panvice. Nakoniec do tej istej panvice vložíme odkvapkané rezance a smažíme po dobu 2 minút na prudkom ohni. Do osmažených rezancov pridáme sójovú omáčku, Sambal Badjak a ešte krátko smažíme. Nakoniec vmiešame zeleninu a mäso. Po ďalších 2 minútach odstavíme z ohňa a môžeme podávať.

Autor Autor: (Denis)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
4 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Smažené čínske rezance"

autor: adec01
vložené: 10. 10. 2010 10:20:10  nahlásiť  reagovať
 

Ďakujem. smajlik

autor: Patricie
vložené: 08. 10. 2010 21:48:49  nahlásiť  reagovať
 

smajlikNádherná fotkasmajliksmajlik+

autor: eva hubova
vložené: 08. 10. 2010 13:43:00  nahlásiť  reagovať
 

Vypadá to dobřesmajliksmajlik+2

autor: vybusna
vložené: 08. 10. 2010 11:38:55  nahlásiť  reagovať
 

azijska kuchyna je carovna v tom, ze je chutna a jednoducha


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz