![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Polievky |
Bravčové kosti ( množstvo podľa toho, akú silnú polievku chceme ), koreňová zelenina, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 celých guličiek čierneho korenia, soľ
Na halušky : 5 zemiakov, polohrubá múka, soľ
Z kostí a ostatných prísad uvaríme polievku, tak ako je každý zvyknutý. Ako vložku do polievky ale použijeme klasické halušky ( ako napr. na bryndzové halušky ).
Halušky : zemiaky nastrúhame na špeciálnom strúhadle, osolíme a pridáme toľko múky, aby sme dostali hustejšie cesto. Halušky sádžeme do vriacej osolenej vody, scedíme, keď vyplávu na povrch a prepláchneme studenou vodou.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.