Viac ako  4 000  receptov

Kurací špíz

Kurací špíz
nahoru
Kurací špíz Kurací špíz
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zdobenie
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 6

Suroviny:

6 Kuracích prsíčok
6 plátok šunky - použil som Pražskú
6 plátok tvrdého syra - Eidam
4 Zemiaky
Soľ
Rasca mletá
Maslo
vývar - bujon, hydinový,kurací- čo je po ruke

Marináda:

Olivový olej
Sójová omáčka
Horčica
Kečup
Cesnak
Bazalka
Citrónová šťava
Soľ
Kari korenie
Papriková pasta

Postup

Kuracie prsia narežeme po dlžke takme do konca.
Rozbalíme aby boli čo najdlhšie,potom ich vyklepeme s oboch strán.
Zo surovín vymiešame marinádu a kuracinu neháme v marinovať v chlade cca 3-4 hod
Ked som hladný marinovanie skrátim na 5 min :-)
Potom každý kus preložíme plátkom syra a šunky a zarolujeme,
napichneme na špilku na stojáka...ja som mal na špilke po dva kusy.
Položíme na plech podlejeme vývarom asi 2dcl, zakryjeme alobalom
Rúra 180 stupnou cca 20-30 min potom zložíme alobal,podlievame šťavou a na každú rolku dáme hrudku masla
neháme zapiect na cca 15-20min.

Zemiaky:

Na panvici spustíme maslo
pridáme nakrájané zemiaky - kolieska
a restujeme cca 10 min "All Dente"
počas restovania posolíme
a posypeme rascou
a zvyšných 15-20 min vložíme do rúry pomedzi kuracie rolky
zapečieme.

Poznámka

Nie som fotograf profesionál,ani sa stým neživým,len je to môj pekne drahý koníček...živým sa predajom autosúčiastok.

Autor Autor: (Marian)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
10 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Kurací špíz"

autor: Jitka B
vložené: 03. 09. 2010 15:58:48  nahlásiť  reagovať
 

Hned bych si dala smajlik a manžel také, posílám smajlik.

autor: magdalenka
vložené: 26. 08. 2010 13:06:37  nahlásiť  reagovať
 

Fotky sú naozaj úžasné, sú ozdobou týchto stránok. Škoda, že nepribudli ďalšie.
Autora nepovažujem za úplného amatéra - ak ponúka fotenie stužkových, svadieb, modeliek a pod.

autor: Iriska
vložené: 09. 08. 2010 17:05:21  nahlásiť  reagovať
 

Fotky jsou dokonalé. A recept se mi taky líbí. smajliksmajlik+8

autor: Patricie
vložené: 07. 08. 2010 22:11:41  nahlásiť  reagovať
 

smajlikRecept i fotka jsou smajliksmajliksmajlik

vložené: 07. 08. 2010 10:52:21  nahlásiť  reagovať
 

Marian vítej na Topkách,fotky jsou krásné určitě to obohatí receptíky,fotka vždy přitahuje a receptík více láká k vyzkoušení.smajlik+1smajlik

vložené: 07. 08. 2010 10:48:20  nahlásiť  reagovať
 

Marian, vitaj medzi namismajlik Tvoj recept i foto sa mi veľmi páčia. smajliksmajlik+4 Ospravedlňujem sa! ...a som veľmi rada, že som sa v Tebe príjemne zmýlilasmajlik

autor: cathleen
vložené: 07. 08. 2010 10:13:56  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik

autor: vybusna (neregistrovaný/á)
vložené: 07. 08. 2010 09:05:16  nahlásiť  reagovať
 

marian...tvoje fota su prekrasne, akonahle bude k nim recept tak budes tunajsou hviezdou...btw...ja ked nieco uvarim, tak vzdy ako blazon hladam inspiraciu ako to jedlo naaranzovat, pretoze ja to skratka bez nejakej predlohy nedokazem. co keby si si zalozil tu na strankach svoj album gastronomickych fotografii....pre mna by bol obrovskou inspiraciou...a som presvedcena, ze aj pre dalsie tunajsie damy.

vložené: 06. 08. 2010 18:39:09  nahlásiť  reagovať
 

Fotografie ani náhodou nejsou zbytečné!! Mariane, pokud ke krásným fotografiím přidáš i postup jídla, bude vynášem do nebesmajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 06. 08. 2010 13:30:54  nahlásiť  reagovať
 

Krásné korálesmajlik

autor: michsamant
vložené: 06. 08. 2010 11:17:35  nahlásiť  reagovať
 

Ved napisal, ze recept doda. Ak tie stranky len objavil, tak sa treba zorientovat. A ak doda receptik, bude to komplet a my si "popaseme" aj oci smajlik bez receptu potom asi skor kategoria zdobenie

vložené: 06. 08. 2010 08:55:41  nahlásiť  reagovať
 

Fotografia je síce pekná, ale kuracie stehno, ktoré je prepichnuté špízovou ihlou, ešte stále nepredstavuje kurací špíz, ale pekne naaranžované kuracie stehno.

vložené: 06. 08. 2010 08:41:05  nahlásiť  reagovať
 

Nič proti Marianovismajlik Pozrela som si štatistiky užívateľa a našla som tam: Recepty 2 - ved to nie je pravda. Považujem to za un fair voči ostatným. Fotografie 3, čo súhlasí. Myslím, že by sme to mali prediskutovať v Príspevkoch a cestou moderátorky s administrátormi. Nech sa vyjadriasmajlik Myslím, že topky nie sú gastronomickým magazínom. Ak sa nemýlim, topky sú kuchárskym webom.smajlik

autor: michsamant
vložené: 06. 08. 2010 06:41:50  nahlásiť  reagovať
 

tesim sa na popisky receptov a tie fotky su fasa!smajlik

autor: magdalenka
vložené: 05. 08. 2010 21:18:05  nahlásiť  reagovať
 

Maroško, ty si fotograf - profík. Tu si medzi fotografmi amatérmi, čo pridávajú recepty, stále sa snažia o nové, neokukané, novovytvorené recepty, pridávajú recepty vytiahnuté zo šuflíkov, od starých mám a pod. Nech sa recepty šíria, to je cieľ. Stále je prvoradý recept. Sú tu recepty bez fotiek, pri tých budú tvoje fotky viac ako vítané.

autor: eva hubova
vložené: 05. 08. 2010 20:23:07  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik

autor: Marian
vložené: 05. 08. 2010 19:57:46  nahlásiť  reagovať
 

Amalia...už už sa snažím to napravit,ale prečo neodať k dobrému jedlu reprezentatívnu fotku???

autor: amalia
vložené: 05. 08. 2010 19:52:41  nahlásiť  reagovať
 

smajlik lepsie by to bolo naopak, marian: ak nenapises recept, fotografie su zbytocnesmajlik

autor: Marian
vložené: 05. 08. 2010 19:38:24  nahlásiť  reagovať
 

Divčatá...tento web sa mi celkom popačuje ,ale prepačte ak som sem vnikol moc rýchlo...je asi náročnejšie pre mna jedlo popísať ako navariť a vyfotiť ,tak mi dajte nejaký čas a informácie dodam,lebo tieto fotky su z mojho archivu a asi budem musieť pisat recept počas varenia ...dakujem

autor: amalia
vložené: 05. 08. 2010 19:25:13  nahlásiť  reagovať
 

marian, vitaj na topreceptochsmajlik len tie tvoje recepty mi tu chybajusmajlik nepomylil si si stranku?smajlik ako totograf sa lepsie uplatnis inde, toto je fakt o receptochsmajlik, nie o umeleckej fotografii.

autor: magdalenka
vložené: 05. 08. 2010 19:23:35  nahlásiť  reagovať
 

Marian, to je fajn, že si varil, ale tu sa pridávajú RECEPTY a obyčajne autor pridá aj svoju fotku. Teda fotku jedla, čo uvaril. Akosi mi niečo z toho v tvojom prípade chýba, nič v zlom.

autor: Marian
vložené: 05. 08. 2010 19:20:10  nahlásiť  reagovať
 

Magdalenka ...aký vtip?čo som uvaril to som sem dal smajlik

autor: magdalenka
vložené: 05. 08. 2010 19:16:36  nahlásiť  reagovať
 

To je vtip?


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz