Viac ako  4 000  receptov

Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou

Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou
nahoru
Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 1 hodina + príprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 2

Suroviny:

2 kusy kuracích prsíčok, údený syr, údená slanina, dijonská horčica, soľ, mleté čierne korenie, sladká mletá červená paprika, korenie na americké zemiaky, zemiaky, olej, maslo, voda

Postup

Kuracie prsia pozdlžne nakrojíme, ale nedokrojíme ich úplne, aby v strede zostali spolu. Roztlačíme ich rukou. Kuracie prsia z oboch strán osolíme, posypeme mletým čiernym korením a sladkou mletou červenou paprikou. Zvnútra hojne potrieme dijonskou horčicou. Udený syr pokrájame na hranolky o hrane 1 cm a dlžke 3 cm. Hranoly syra položíme do stredu kuracích prsíčok a prekryjeme ich hornou stranou. Naplnené prsíčka položíme do maslom vym&zanej zapekacej misy a prekryjeme ich tenkým plátkom údenej slaniny. Zemiaky očistíme, pokrájame ich na krížalky a obvaríme vo vriacej osolenej vode. Scedené zemiaky vložíme do zapekacej misy ku kuracím prsiam. Polejeme ich olejom a posypeme korením na americké zemiaky. Vložíme do trúby vyhriatej na 220 stupňov a pečieme 30 minút. Podávame horúce s ľubovoľným šalátom alebo kyslou uhorkou,prípadne čalamádou.

Poznámka

Zdroj: vlastná kreácia.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Kuracie prsia s dijonskou horčicou, syrom a slaninou"

autor: mia2404
vložené: 27. 03. 2011 18:14:11  nahlásiť  reagovať
 

vyskúšam určitesmajlik+1

autor: Ivana Ch
vložené: 30. 08. 2010 06:08:28  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajlik

vložené: 02. 08. 2010 09:53:33  nahlásiť  reagovať
 

Janka, včera som mala tieto prsíčka na obed, aj na večeru. Skoda, že už nezostalo. Bolismajliksmajliksmajliksmajlik

vložené: 01. 08. 2010 19:24:58  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz