Viac ako  4 000  receptov

Cachochbilli

Cachochbilli
nahoru
Cachochbilli Cachochbilli Cachochbilli Cachochbilli Cachochbilli Cachochbilli
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 1 hodina + príprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 6-8

Suroviny:

1500 g kohúta alebo kuraťa, tradične rozseknutých na 17 dielov, 2 CL soli, čerstvo mleté čierne korenie, 1 CL sladkej mletej červenej papriky, 3 PL masla, 3 veľké cibule, 4 veľké strúčiky cesnaku, 6 PL posekanej petržlenovej vňate, 4 zrelé olúpané paradajky, 1 citron, 4 bobkové listy, 125 ml suchého bieleho vína Bylinky na posypanie: bazalka, koriander, kôpor, adžika

Postup

Zmiešame soľ, mleté čierne korenie a papriku. V zmesi obalíme kura. Na panvici rozohrejeme maslo a opečieme kura. Do vymazaného pekáča dáme na dno polovicu posekanej cibule a na ňu položíme v jednej vrstve opečené porcie kuraťa, ktoré prikryjeme druhou polovicou cibule. Posypeme plátkami cesnaku. Pridáme plátky citronu a posypeme petržlenovou vňaťou. Zastrčíme bobkové listy a pokryjeme plátkami paradajok a pridáme aj paradajkovú šťavu. Zalejeme vínom. Prikryté pečieme v trúbe vyhriatej na 180 stupňov 30-45 minút, až je mäso mäkké a takmer odpadáva od kosti. Pridáme 1 PL Adžiky a posypeme zmesou byliniek. Necháme ešte 10 minút tianúť, aby sa prepojili chute. Necháme vychladnúť a odložíme do druhého dňa do chladničky. Pred podávaním zohrejeme a podávame s ryžou.

Poznámka

Recept pochádza z Gruzínska.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
6 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Cachochbilli"

vložené: 13. 07. 2010 08:14:17  nahlásiť  reagovať
 

Amalii, dakujem za bodík. Je to naozaj symfonia chutí. Najlepšie je to na odležané na druhý deň. Budeš spokojná Ty, aj dcéra.smajlik

vložené: 13. 07. 2010 08:08:19  nahlásiť  reagovať
 

sislik, dakujem za bodík a vitaj medzi namismajlik smajlik

autor: sislik
vložené: 12. 07. 2010 23:04:59  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik 5. bodsmajlik

autor: amalia
vložené: 12. 07. 2010 23:03:00  nahlásiť  reagovať
 

na 17 dielov sa mi to asi nepodarismajlik, ale prisady su velmi slubne, musi to byt koncert chutismajlik ukladam k oblubenym (dcera tiez) a posielam $. bodiksmajliksmajlik

vložené: 11. 07. 2010 19:52:35  nahlásiť  reagovať
 

Miška a Simonka, dakujem za bodíkysmajlik Dnes som jedla tú dobrotu druhý deň po odležaní - dievčence, jednoducho neskutočná mlsota. Ešte teraz sa oblizujem až za ušami, hoci k vôli horúčave som ju konzumovala za studena...smajliksmajliksmajliksmajlik

vložené: 11. 07. 2010 17:07:52  nahlásiť  reagovať
 

Velmi zajímavá kombinace,to musí být dobrota.smajliksmajlik+1smajlik

autor: michsamant
vložené: 11. 07. 2010 14:45:18  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik urcite mlska a aj pekne nafotene


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz